87、Humans arrived in the Kaliko Islands about 7,000 years ago, and within 3,000 years most of the large mammal species that had lived in the forests of the Kaliko Islands had become extinct. Yet humans cannot have been a factor in the species extinctions, because there is no evidence that the humans had any significant contact with the mammals. Further, archaeologists have discovered numerous sites where the bones of fish had been discarded, but they found no such areas containing the bones of large mammals, so the humans cannot have hunted the mammals. Therefore, some climate change or other environmental factor must have caused the species extinctions.
英语六级考试冲刺阅读精选九
英语六级考试冲刺阅读精选五
下半年大学英语六级考试阅读考试训练三
六级文章阅读:让他们有一个梦想
12月大学英语六级阅读之词句解析二
12月大学英语六级阅读之词句解析一
六级阅读:提高面试智商的十个方法
阅读资料:苹果前CEO乔布斯去世
英语六级考试考前突击之句型二
下半年大学英语六级考试阅读考试训练八
英语六级考试备考晨读美文——Sleep
阅读资料:中国第二大的网上视频网站 土豆网美国上市
六级阅读考试四大类题型分析
12月六级考试阅读理解的PPT原理
下半年大学英语六级考试阅读考试训练六
英语六级考试冲刺阅读精选十六
名师指导 六级阅读考试快速解题技巧
六级阅读:女人在商界高处不胜寒
英语六级考试冲刺阅读精选十七
六级阅读文章:全球互联网IP地址即将用尽
英语六级考试备考晨读美文——Cells and Temperature
英语六级考试备考晨读美文——Coal-fired Power Plants
六级阅读:肥皂剧也可以教化人心
英语六级考试冲刺阅读精选八
12月大学英语六级阅读之词句解析四
英语六级考试备考晨读美文——Bacteria
英语六级考试备考晨读美文——Botany
英语六级考试备考晨读美文——The Salinity of Ocean
英语六级考试冲刺阅读精选六
英语六级考试备考晨读美文——Vision
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |