Discuss how well reasoned you find this argument.
The following is a memorandum from the director of personnel to the president of Get-Away Airlines.
Since our mechanics are responsible for inspecting and maintaining our aircraft, Get-Away Airlines should pay to send them to the Quality-Care Seminar, a two-week seminar on proper maintenance procedures. I recommend this seminar because it is likely to be a wise investment, given that the automobile racing industry recently reported that the performance of its maintenance crews improved markedly after their crews had attended the seminar. These maintenance crews perform many of the same functions as do our mechanics, including refueling and repairing engines. The money we spend on sending our staff to the seminar will inevitably lead to improved maintenance and thus to greater customer satisfaction along with greater profits for our airline.
The following is a letter to the editor of an environmental magazine.
The decline in the numbers of amphibians worldwide clearly indicates the global pollution of water and air. Two studies of amphibians in Yosemite National Park in California confirm my conclusion. In 1915 there were seven species of amphibians in the park, and there were abundant numbers of each species. However, in 1992 there were only four species of amphibians observed in the park, and the numbers of each species were drastically reduced. The decline in Yosemite has been blamed on the introduction of trout into the parks waters, which began in 1920 . But the introduction of trout cannot be the real reason for the Yosemite decline because it does not explain the worldwide decline.
The following is a letter to the editor of the Atticus City newspaper.
Former Mayor Durant owes an apology to the city of Atticus. Both the damage to the River Bridge, which connects Atticus to Hartley, and the traffic problems we have long experienced on the bridge were actually caused 20 years ago by Durant. After all, he is the one who approved the construction of the bridge. If he had approved a wider and better-designed bridge, on which approximately the same amount of public money would have been spent, none of the damage or problems would have occurred. Instead, the River Bridge has deteriorated far more rapidly over the past 20 years than has the much longer Derby Bridge up the river. Even though the winters have been severe in the past several years, this is no excuse for the negligence and wastefulness of Durant.
The following is a letter to the head of the tourism bureau on the island of Tria.
Erosion of beach sand along the shores of Tria Island is a serious threat to our island and our tourist industry. In order to stop the erosion, we should charge people for using the beaches. Although this solution may annoy a few tourists in the short term, it will reduce the number of people using the beaches and will raise money for replenishing the sand. Replenishing the sand, as was done to protect buildings on the nearby island of Batia, will help protect buildings along our shores, thereby reducing these buildings risk of additional damage from severe storms. And since the areas along the shore will be more attractive as a result, the beaches will be preserved and the areas tourist industry will improve over the long term.
SAT考试几何部分常用公式
SAT阅读考试难度分析
SAT阅读考试的特点与备考策略
SAT阅读完成句子练习题(4)
SAT阅读技巧与备考方法介绍
SAT阅读模拟题之import competition
SAT阅读考试难点解读(一)
SAT阅读完成句子习题(2)
SAT阅读的特点及应对策略
SAT文章阅读模拟题之the early history of the United States
SAT阅读考试题型解析之weakenedstrengthened
SAT阅读考试难点解读(一)
SAT阅读完成句子练习题(11)
解答SAT填空题的四个切入点
SAT文章阅读高分切记两点原则
SAT阅读填空题的快速答题法
SAT阅读考试的答题技巧与题型分析
SAT阅读考试的三大误区
SAT阅读考试的特点和应对策略
SAT阅读完成句子练习题(6)
SAT阅读完成句子练习题(5)
SAT阅读完成句子练习题(8)
四道SAT填空题练习
SAT阅读完成句子习题(1)
SAT阅读试题是如何得分的?
SAT阅读考试考场答题方法介绍
SAT阅读高分最需要注意的两个问题
SAT阅读长难句特点和分析方法介绍
四个SAT文章阅读快速答题方法
SAT文章阅读模拟题之pesticides
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |