Peoples Emotion
According to psychologists, an emotion is aroused when a man or animal views something as either bad or good. When a person feels like running away from something he thinks will hurt him, we call this emotion fear. If the person wants to remove the danger by attacking it, we call the emotion anger. The emotions of joy and love are aroused when we think something can help us. An emotion does not have to be created by something in the outside world. It can be created by a persons thoughts.
Everyone has emotions. Many psychologists believe that infants are born without emotions. They believe children learn emotions just as they learn to read and write. A growing child not only learns his emotions but learns how to act in certain situations because of an emotion.
Psychologists think that there are two types of emotion: positive and negative. l Positive emotions include love, liking, joy, delight, and hope. They are aroused by something that appeals to a person. Negative emotions make a person unhappy or dissatisfied. They include anger, fear, despair, sadness, and disgust. In growing up, a person learns to cope with the negative emotions in order to be happy.
Emotions may be weak or strong. Some strong emotions are so unpleasant that a person will try any means to escape from them. In order to feel happy, the person may choose unusual ways to avoid the emotion.
Strong emotions can make it hard to think and to solve problems. They may prevent a person from learning or paying attention to what he is doing. For example, a student taking an examination may be so worried about failing that he cannot think properly. The worry drains valuable mental energy he needs for the examination.
1.We learn from the passage that an emotion is created by something
A.one thinks bad or good.
B.one feels in danger.
C.one faces in the outside world.
D.one tries to escape from real life.
正确答案:A
解析:问题问的是:我们从文章中了解到情感是由什么产生的?文章第一句话说心理学家认为当人和动物把某件东西看作或好或坏时,感情就产生。
2.Which of the following statements is NOT true?
A.Children learn emotions as they grow up.
B.Babies are born with emotions.
C.Emotions fall into two types in general.
D.People can cope with the negative emotions in life.
正确答案:B
解析:问题问的是:下列哪个陈述是错误的?文章第二段第二句Many psychologists believe that infants are born without emotions.提到心理学家认为婴儿生来并不具备情感。
3.In the passage, the writer wants to show us
A.the deep root of different emotions.
B.the difference between positive and negative emotions.
C.the attitudes people should take towards emotions.
D.the definition and classification of peoples emotions.
正确答案:D
解析:问题问的是:作者想在文章中告诉我们什么?文章前两段介绍什么是情感,后两段将其分类,因此D是正确的选项。
4.Which one is NOT mentioned as the reason for a students failure in the exam?
A.He can not think properly.
B.He is physically too weak.
C.He is extremely worried about the failing.
D.He is not full of mental energy.
正确答案:B
解析:问题问的是:以下哪个不是作者提到的学生考试不及格的原因?作者在最后一段说如果学生担心不及格,就不能正确思考,因为担心会使学生的耗尽考试所需要的脑能量。A.C.D三个选项全部提到过,因此B由于考生体质虚弱是没有提到的。
5.As used in the last sentence, the word drains means
A.stops.
B.ties.
C.weakens.
D.flows.
正确答案:C
解析:问题问的是:drain的意思是什么?通过上一题理解,可以知道是否定意思,后面宾语是energy,所以C 削弱比较合适。
教师不易:哪些家长整教师的雷人语录(双语)
金砖五国领导人在俄罗斯出席经济峰会
证金公司出资申购“公募基金”
外媒:科学家警告太阳将在2030年休眠
期待已久的Kitty 猫公园开园
别人家的马路:巴黎自行车将被允许闯红灯
《我是路人甲》 小人物也有大梦想
中国作为制造业投资首选地的魅力下降
习大大乌法双峰会金句盘点
剑桥少儿英语预备级下册暑假作业
新iPhone将会有哪些改变?
罗马天主教宗继续南美之行到访玻利维亚
教宗呼吁为子孙后代保护环境
中国萤火虫观赏项目引发生态破坏之忧
小米成全球第二大可穿戴设备制造商
星巴克再次涨价
马拉拉成人礼:开办难民女校
长得帅的都去摆摊了:世界最帅水果贩走红
篱苑书屋 最美图书馆让山野小村重获新生
纽交所关闭逾三小时后恢复交易
为挖人才,澳在美推投资移民
一年级下英语暑假作业(儿童英语)
创新失败?!数据报告显示苹果表销量跳水
缅甸确定11月举行全国选举
Ladybaby:胡子大叔携手萌妹 首发魔性MV
“中国制造”是否有望成为奢侈品牌?
周杰伦当爹喜得千金
滴滴快的成功融得逾20亿美元
美国后院的债务危机
《神探夏洛克》圣诞特辑剧照曝光
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |