Senator Edward Kennedy, a legendary political figure in the United States, died on Tuesday after a year long battle with malignant glioma, the most common type of brain cancer among adults. Although he had the most up-to-date treatments - surgery at Duke University Medical Center, chemotherapy and radiation - he was not able to survive the disease. Doctors still dont know what causes brain tumors and the National Cancer Institute says the outlook for patients with malignant gliomas is poor.
Kennedy had whats called a craniotomy, which involves opening the skull to expose the surface of the brain. Surgeons then determine the exact location of the tumor, often with the help of an MRI or CT scan. During part of the procedure, patients can be brought back to consciousness. That helps the doctors avoid cutting in areas that control speech. The brain will not feel any pain, so you can stimulate while the patient is awake and test the motor function, the speech functions while the patient is awake which allows very accurate determination of where these eloquent areas of the brain are, Dr. Caputy explains.
Doctors caution that even with treatment, these aggressive tumors always come back. Whats not known is when
A.Senator Edward Kennedy died right after he had the tumor.
C.Senator Edward Kennedy died because he didnt get up-to-date treatment.
正确答案:D
2.What is the experts attitude towards the outlook for patients with malignant gliomas
B.Pessimistic.
D.Not mentioned
解析:问题问的是:专家对恶性神经胶质瘤患者的前景看法如何?第二段最后提到医生仍不清楚发病原因,国家肿瘤学会称恶性神经胶质瘤患者的前景并不乐观
A.He had a surgery at Duke University Medical Center.
C.He made a speech about craniotomy.
正确答案:C
4.Which statement is NOT true about the risk factors that cause brain tumors
B.Kids are more likely to have brain tumors than adults.
D.70-year-old or older people are more likely to have brain tumors than those under 70
解析:问题问的是:以下关于可能引发脑癌的危险因素的论述哪一项是错误的?倒数第二段提到了ACD的说法,即男性比女性更容易患脑癌;白人更容易患脑癌;70岁以上的人更容易患脑癌。只有B小孩比成人更容易患脑癌没有提到。因此选B
A.Experts have already figure out the exact cause of brain cancer.
英语四级阅读范文的精讲:社交媒体和后隐私社会
名校名师精讲英语四级考试阅读题的讲义(12)
英语四级考试阅读备考的笔记(3)
大学英语四级阅读顺利过关的精练:1
英语四级阅读范文的精讲:心理暗示的力量
名校最新大学英语四级阅读精讲的系列讲义:(138)
英语四级阅读题考试必备的精讲课程11
英语四级阅读题考试必备精讲的课程19
英语四级阅读题考试必备的精讲课程9
名校最新大学英语四级阅读精讲的系列讲义:(142)
名校名师精讲英语四级考试阅读题的讲义(13)
名校最新大学英语四级阅读精讲的系列讲义:(140)
英语四级阅读题考试必备精讲的课程15
名校名师精讲英语四级考试阅读题的讲义(18)
英语四级考试阅读备考的笔记(7)
英语四级阅读题考试必备的精讲课程7
名校最新大学英语四级阅读精讲的系列讲义:(159)
名校最新大学英语四级阅读精讲的系列讲义:(145)
英语四级阅读题考试必备的精讲课程3
英语四级考试阅读备考的笔记(8)
名校最新大学英语四级阅读精讲的系列讲义:(127)
英语四级阅读题考试必备的精讲课程10
英语四级阅读题考试必备的精讲课程16
名校名师精讲英语四级考试阅读题的讲义(17)
名校最新大学英语四级阅读精讲的系列讲义:(148)
英语四级考试阅读备考的笔记(5)
英语四级阅读题考试必备的精讲课程8
英语四级阅读题考试必备的精讲课程13
英语四级考试阅读备考的笔记(6)
英语四级考试阅读备考的笔记(2)
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |