Japanese Car Keeps Watch for Drunk Drivers A concept car developed by Japanese company Nissan1 has a breathalyzer-like detection system and other instruments that could help keep drunk or over tired drivers off the road. and passenger seats,while a detector in the gear-shift knob measures perspiration from the drivers palm. Nissans new concept vehicle also includes a dashboard-mounted camera that tracks a drivers alertness by monitoring their eyes.It will sound an alarm and issue a spoken warning in Japanese or English if it judges that the driver needs to pull over and rest3. The cars seat belt can also tighten if drowsiness is detected,while an external camera checks that the car is keeping to its lane properly. However,Doi admits that some of the technology,such as the alcohol odor sensor,should be improved.If you drink one beer,its going to register,so we need to study whats the appropriate level for the system to activate, he says. 词汇:考试大-全国最大教育类网站 E5lE:tnisp sensor n.传感器 bypass v.绕过5EudE5feiFElp alert adj.警惕的 fatalityn.死亡事故 i^5niFEn 5taitEnp gear-shift knob 换档把手 drowsinessn.昏昏欲睡7pE:spE5reiFEn5Aktiveitp dashboardn.仪表板;挡泥板 1. Which of the following statements is NOT true of the Japanese concept care B It has sensors that detect traces of alcohol inside the car. D It has a breathalyzer-like detection system. A The same detection system mentioned in the previous paragraph. C A smart car seat belt. 3. What is the function of the camera mentioned in Paragraph 4? B It judges if the driver wants to pull over. D It issues an alarm when the driver speaks. A the overall effectiveness of the detection technology has improved. C it is impossible to improve the overall effectiveness of the detection system. 5. Which of the following is NOT mentioned in Paragraph 6? B The car will automatically keep to its lane. D The technology of the alcohol odor sensor should be improved. 1. C 选项A、B、D所述内容都可在短文的第一、第二段中找到。第二段最后一个句子告诉我们,传感器装在司机和乘客的座椅里,而不是在点火系统里,所以选择C。 3. A 第四段描写了安装在概念车仪表板上的照相机的功能。相机跟踪司机的眼睛的活动从而监测司机是否保持清醒状态,如果发现司机需要停车休息,便用英语或日语发出警告。所以除A以外,其他选择都不正确。 5. B 选项A、C、D在短文第六段都能找到,但是却找不到选项B所表达的意思
2015阅读理解综合类考试职称英语的强化练习(1)
2015职称英语理工类考试阅读理解练习题(2)
2015职称英语理工类考试阅读理解练习题(3)
综合类职称英语阅读理解考试辅导(2)
2015职称英语理工类阅读理解试题及答案(3)
2015年职称英语理工类A级阅读理解试题以及答案(5)
2015阅读理解综合类考试职称英语的强化练习(3)
2015年职称英语理工类阅读理解的强化练习(5)
综合类职称英语必备练习阅读理解(1)
阅读理解《综合类》考试职称的英语练习(1)
2015职称英语理工类B级阅读理解练习题及答案(1)
2015年职称英语考试理工类阅读理解的训练题(1)
职称英语阅读理解《综合类》考试精选的练习题(5)
2015年职称英语(理工类)教材阅读理解译文(5)
2015年职称英语理工类B级练习题阅读理解(3)
2015年职称英语考试理工类阅读理解的训练题(3)
2015职称英语理工类A级阅读理解试题及答案(2)
2015职称英语阅读理解《综合类》考试的必备练习(4)
2015职称英语理工类考试阅读理解练习题(4)
2015职称英语理工类A级阅读理解试题及答案(1)
2015职称英语理工类阅读理解试题及答案(1)
2015年职称英语理工类阅读理解的强化练习(4)
2015年职称英语理工类阅读理解的强化练习(1)
2015年职称英语理工类阅读理解的强化练习(3)
2015职称英语理工类考试阅读理解练习题(5)
2015职称英语理工类A级阅读理解练习及答案(2)
综合类职称英语必备练习阅读理解(3)
阅读理解综合类职称英语考试的专项练习(4)
阅读理解《综合类》考试职称英语的练习(4)
2015职称英语理工类阅读理解试题及答案(4)
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |