Treatment for Dengue Fever There is no vaccine to prevent dengue and no specific medicine to treat it, so the only defense is eradication of the mosquitoes that carry it and measures to protect people from mosquito bites. The small white animals with pink eyes are kept in a special isolated room so that they will not be exposed to any bacteria or germs that might infect them. They have been altered to be susceptible to human diseases. By infecting these humanized mice with strains of the dengue virus, investigators can study how the disease takes hold and what factors might cause the more serious and often deadly dengue hemorrhagic fever. Lab workers infect the mice artificially with the virus, keeping precise records of how much virus and what type of virus is used. But natural transmission of dengue by mosquitoes involves certain proteins the insects inject into the skin, something that Rico-Hesse says is missing when mice are artificially infected in the lab. Rico-Hesse and her colleagues are breeding mosquitoes in the laboratory to test various strains of the dengue virus transmitted to the mice by mosquitoes. 1.Which statement is correct according to Paragraph 1 B.Strong effect of certain medication can cure dengue fever. D.Scientists have invented a vaccine that can prevent dengue fever 解析:问题问的是:根据第一段,正确的是哪一项?第一段中提到,没有疫苗和药物能预防或治愈登革热,只有消灭所有携带病毒的蚊子才能防止被感染。由此可见,C选项正确 A.have red eyes. C.are put in the room with lots of mosquitoes. 正确答案:D 3.According to the report, the virus strains that cause the more severe dengue and hemorrhagic fever are actually B.from a special mosquito. D.killable with a specific genetic variant 解析:问题问的是:能够导致更加严重的登革热和出血热的病毒株实际上是什么?第六段最后一句中提到这两种病毒株其实是属于同一种基因变异体。因此选A。容易引起混淆的是D选项,其中提到了特殊变异体,只是该选项的意思是说病毒可以被病毒的特殊变异体杀死,显然不对。注意killable,是 kill和able组成的合成词,意为可杀死的 A.Lab workers inject into the mice the fever virus with a syringe . C.The artificial infection of virus has exactly the same effect as the natural one. 正确答案:A 5.What is the authors attitude to the future of the researchers work B.Pessimistic. D.Sarcastic 解析:问题问的是:作者对该项研究的前景持何种态度?纵观全文,作者始终非常客观的叙述试验的细节及进展情况,包括最后对前景的展望都是引用研究人员的原话。因此,他的态度应该是客观的。C选项正确
社交心理:两个问题决定你的第一印象(双语)
双语美文:西方情人节的传统
细数接吻的六大功效:今天你亲吻了吗?
意大利:近百岁夫妇因40年前婚外情闹离婚(双语)
盘点2011年国内外焦点事件(上)(中英文)
伊索寓言7
小人儿的礼物的故事
双语:情人节表白秘籍 教你写封甜蜜情书
热门事件学英语:关于校车安全的英语表达
“情人节”礼物——播种爱情
泰国"人妖空姐"上岗 了解两性服务更好?(双语组图)
盘点2011年最受关注的英语词汇和名字(双语)
双语:北京深夜街头惊现神秘女超人
对话超模 探寻骨瘦如柴的秘密(双语)
75%的人会揭发上司不法行为(双语)
清明节扫墓英语作文
资讯英语:姚明成上海最年轻最高政协常委
美国年轻人看的励志英语文章
海尔柯贝斯2
节日英语:元宵节的各种习俗
吃3个菜要4000元 春节游客三亚被宰
盘点2011-年度奇闻异事
双语阅读:盘点微博上的囧言囧语
三只小猪和大灰狼
伊索寓言之受伤的狼和精明的羊
节日英语:元宵节的由来
大象选美:大块头也有美丽容颜
研究:发短信时爱撒谎 视频聊天更可信(双语)
双语推荐:浪漫情人节礼物之男生篇
节日荷尔蒙 让我们的圣诞欢乐又疲惫(双语)
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |