Where Have Allthe Bees Gone? Colony collapse is a serious concern because bees playan important role in the production of about one-third of the foods we eat.Asthey feed,honeybees spread pollen from flower to flower.Without this process,aplant cant produce seedsor fruits. Itcould be that disease is causing the disappearance of the bees. To explore that possibility,Jay Evans,a researcher at the United States Department ofAgriculture Bee Research Laboratory2,examines bees taken from coloniesthat are collapsing.We know what a healthy bee should look like on theinside,and we can look for physical signs of disease, he says. And bees fromcollapsing colonies dont look very healthy. Their stomachs are worndown,compared to the stomachs of healthy bees, Evans says.It may be that aparasite is damaging the bees digestive organs. Their immune systems may not be working as they should.Moreover,they have high levels of bacteria inside theirbodies. If itturns out that a disease is contributing to colony collapse,bees genes couldexplain why some colonies have collapsed and others have not.In any group ofbees there are many different kinds of genes.The more different genes a grouphas,the higher the groups genetic diversity.So far scientists haventdetermined the role of genetic diversity in colony collapse,but its a promisingtheory,says Evans. colony-collapse:群体瘫痪。colony有殖民地的意思,在此意为:a groupof the same kind of animals,plants,or one-celled organisms living or growingtogether.一群生活或生长在一起的同种动物、植物或单细胞有机体。 the FloridaDepartment of Agriculture:佛罗里达农业局。佛罗里达是美国东南部的一个州,濒临大西洋和墨西哥湾。 What is the mystery that researchers find hard to explain? B 25-40 percent of the honeybees inthe US have died. D Honeybee hives are in disorder. A Because honeybees produce one-third of the foods we eat. C Because honeybees eat seeds of flowers. What are the possible causes of colony-collapsedisorder given by the scientists? B Diseaseand chemicals. D Changes ingenes structures. A Bees genes allow them toexpand their colonies. C Beesgenes make them fly from flower to flower. What explanation is given byJerry Hayes to the phenomenon? B The insecticide destroys the honeybees nervous system. D All of theabove. A 短文第二段的第一句提供了答案。蜜蜂传播花粉能使植物结果,因此为人类提供食物。 D 第六段的句子:beesgenes could explain why some colonies have coilapsed andothcrs have not。这是选择D的依据。选项A、B、C的内容文章中都没有出现,所以不是答案。
12月大学英语六级阅读之词句解析一
英语六级考试备考晨读美文——Cells and Temperature
英语六级考试考前突击之句型一
下半年大学英语六级考试阅读考试训练 一
名师:六级阅读全面复习解读
12月六级考试阅读理解的PPT原理
英语六级考试备考晨读美文——The Source of Energy
12月大学英语六级阅读之词句解析二
名师点评英语六级试卷——阅读部分
英语六级考试冲刺阅读精选八
英语六级考试冲刺阅读精选十
英语六级考试备考晨读美文——Bacteria
六级阅读:看看小孩子们的话怎么有道理
英语六级考试备考晨读美文——Coal-fired Power Plants
英语六级备考指导:英语阅读的方法
英语六级考试冲刺阅读精选五
英语六级考试备考晨读美文——Sleep
12月大学英语六级阅读之词句解析四
英语六级考试备考晨读美文——Cohesion-tension Theory
阅读资料:中国第二大的网上视频网站 土豆网美国上市
阅读资料:苹果前CEO乔布斯去世
名师指导 六级阅读考试快速解题技巧
英语六级考试备考晨读美文——The Salinity of Ocean
六级阅读:肥皂剧也可以教化人心
下半年大学英语六级考试阅读考试训练四
英语六级考试备考晨读美文——Women in Colonial North America
英语六级考试备考晨读美文——Vision
英语六级考试备考晨读美文——Botany
六级阅读:提高面试智商的十个方法
英语六级考试备考晨读美文——Folk Cultures
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |