Yesterday was our three-year anniversary. We didnt do anything romantic: we just walked hand in hand and talked about our past and future. This was pretty much what I had expected. I was in this sullen mood until I heard a beautiful sentence one day: someone does not love you in the way you like, it does not mean that he does not love you. This simple but sensible sentence made me think about our happy days and recall his deep concern for me. Another time, I had a bad quarrel with my best friend. Although I knew it was my fault, I refused to admit it. I was angry when he insisted I apologize to her. He said that it was difficult to admit a mistake, but this was what everyone should do. The next morning, I apologized to my friend and asked for her forgiveness. 1.Who is Andy? B. the writers mother D. the writers boyfriend A. three years ago C. on a cold winter night 3. Which statement is true of the writer? B. she does not like sweet words D. she does not like roses A. Andy is a romantic guy C. Andy is an interesting guy 5. The word sullen in paragraph 3 could be best replaced by B. calm D. bad 答案与解析: Yesterday was our three-year anniversary. We didnt do anything romantic: we just walked hand in hand and talked about our past and future. This was pretty much what I had expected. 第2段的第1句是答案相关句, 该句说Andy不是一个浪漫的人: 他没有甜言蜜语, 也没有玫瑰花 , 但是该句没有揭示Andy和文章作者之间的关系。接下来的句子说尽管他很精明, 他还是有点羞于表达他的爱。 相反, 我是一个坦率直言的人, 我喜欢直接表达自己的情感。结合这两句内容, 并参考文章开头第一个句子的内容综合判断Andy应该是文章作者的男朋友。 Yesterday was our three-year anniversary. We didnt do anything romantic: we just walked hand in hand and talked about our past and future. This was pretty much what I had expected. I was in this sullen mood until I heard a beautiful sentence one day: someone does not love you in the way you like, it does not mean that he does not love you. This simple but sensible sentence made me think about our happy days and recall his deep concern for me. 3. C. 问题句说下列哪个说法与作者的实际情况一致?。利用被选项中的细节信息作为答案线索,在文章中查找与被选项形成呼应的句子,对被选项进行一一判断: Andy is unromantic guy: no sweet words or roses. Smart as he is, he is a little bit shy expressing his love. In contrast, I am an outspoken girl who likes to show her feelings directly. So needless to say, I often feel that is insensitive. I envy other girls who are surrounded by sweet words. 4. B. 解析: 选项B与文章标题p 5 D. 解析: 问题句说哪个被选项是第3段中sullen的最佳替代词?。该题可以直接通过查字典确认sullen的词义为闷闷不乐的, D的含义最接近, 因此D是答案。
SAT阅读修辞手法运用大全
SAT阅读素材:Modern urban design
提高SAT阅读能力的两个有效方法
SAT阅读材料:How We Learn
SAT阅读全面解析
SAT阅读素材:Hoover Dam Architectural style
SAT阅读资料:Dopaminergic mind hypothesis
SAT阅读SPP策略(二)
SAT阅读扩展:Immanuel Kant
SAT阅读:American Academy of Arts and Sciences
SAT阅读素材:What is learning
SAT阅读方法与原则
SAT阅读:Machine learning
SAT阅读素材 unsolved math problems
看专家建议如何准备SAT阅读考试
SAT阅读素材:a learning sysstem
SAT阅读问题类型
专家详解:五种方法突破SAT阅读
实例解析SAT阅读逻辑题之类比
SAT阅读重在突破生词
SAT阅读练习:urban design
SAT阅读高分备考经验
SAT阅读:Dopamine and Learning
SAT阅读材料:The Maysville Road veto
备考SAT阅读理解五大方法
SAT阅读700分经验:关键在长对比阅读
SAT阅读SPP策略(一)
SAT阅读的特点和应试技巧
做SAT阅读 要思维转变
SAT阅读句子填空题解题技巧
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |