Are You Just Not Ill or Excellent in Health? The field of medicine has not traditionally distinguished between someone who is merely not ill and someone who is in excellent health and pays attention to the bodys special needs. Both types have simply been called well. In recent years, however, some health specialists have begun to apply the terms well and wellness only to those who are actively striving to maintain and improve their health. People who are well are concerned with nutrition and exercise, and they make a point of monitoring their bodys condition. Most important, perhaps, people who are well take active responsibility for all matters related to their health. Even people who have a physical disease or handicap may be well, in this new sense, if they make an effort to maintain the best possible health they can in the face of their physical limitations. Wellness may perhaps best be viewed not as a state that people can achieve, but as an ideal that people can strive for. People who are well are likely to be better able to resist disease and to fight disease when it strikes. And by focusing attention on healthy ways of living, the concept of wellness can have a beneficial impact on the ways in which people face the challenges of daily life. A.keeping people in a healthy physical condition. C.monitoring patients body functions. 正确答案:B 2.In the first paragraph, people are reminded that B.regular health checks are essential to keeping fit. D.good health is more than not being ill. 解析:问题问的是:第一段提醒人们什么?第一段列举了一些人虽然有某种不良的习惯,但是还算健康,但是后面紧接着说他们还可以健康得多。由此可见这些不良的习惯还是在某种程度上对这些人的健康有害的。其中就包括喝点酒但是并不醉酒驾车的人。因此A正确,即喝酒,即使不喝多也会对健康有害。BC在文中并没有提到;D是第二段提到的。 A.does not have any unhealthy living habits. C.is free from any kind of disease. 正确答案:C 4.According to the author, the true meaning of wellness is for people B.to strive to maintain the best possible health. D.to keep a proper balance between work and leisure. 解析:问题问的是:作者认为正真意义上的健康是什么?第二段第五行提到正真的健康的人是指那些积极争取保持或改善身体状况的人。因此B正确。 A.People who have strong muscles as well as slim figures. C.People who try to be as healthy as possible, regardless of their limitations. 正确答案:C
体坛英语资讯:Granero delighted at Real Madrid reception
体坛英语资讯:5th gold for Phelps as swimming worlds close
体坛英语资讯:Ronaldo to be back in action in 1 month
体坛英语资讯:Gay wins 200m at London GP
体坛英语资讯:Real Madrid closes in on Liverpool midfielder Xabi Alonso
体坛英语资讯:Real Madrid disappoints fans on home debut
体坛英语资讯:Messi injured to skip Argentinas friendly against Russia
体坛英语资讯:Real Madird confirms Xabi Alonso signing
体坛英语资讯:Sneijder resists Real Madrid exit
体坛英语资讯:Bryant in Hong Kong to start China tour
体坛英语资讯:Van der Vaart preparing for Madrid exit
体坛英语资讯:C. Ronaldo opens scoring for Real
体坛英语资讯:Phelps wins mens 200m butterfly gold with new world record
体坛英语资讯:Real Madrid fly to Toronto; Alonso follows
体坛英语资讯:Safina eases into Slovenia Open second round
体坛英语资讯:Bayern post 1-1 draw against Hoffenheim
体坛英语资讯:Chinese divers are losing dominance, Wu Minxia says
体坛英语资讯:Hornets center Chandler traded to Bobcats for Okafor
体坛英语资讯:Spain fights back to win in Macedonia in friendly
体坛英语资讯:World No. 1 Safina reaches Slovenia Open last four
体坛英语资讯:Five world records rewritten in swimming worlds
体坛英语资讯:Tiger Woods to be fined by PGA Tour
体坛英语资讯:Shaq ONeal to challenge sport stars in TV sports reality show
体坛英语资讯:Nadal, Federer both enter Montreal Masters
体坛英语资讯:Brazil ties record with eighth World League title
体坛英语资讯:2010 World Cup is on track, trio confirms
体坛英语资讯:Nash extends contract with Suns
体坛英语资讯:China wins 1st 3 gold medals at Asian Martial Arts Games in Thailand
体坛英语资讯:Del Potro upset Roddick to win ATP title in Washington
体坛英语资讯:Bolton reinforce defense in new signing
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |