Changes in Children Increasing
About six years ago I was eating lunch in a restaurant in New York City when a woman and a young boy sat down at the next table, I couldnt help overhearing parts of their conversation. At one point the woman asked: So, how have you been? And the boywho could not have been more than seven or eight years oldreplied. Frankly, Ive been feeling a little depressed lately.
This incident stuck in my mind because it confirmed my growing belief that children are changing. As far as I can remember, my friends and I didnt find out we were depressed until we were in high school.
The evidence of a change in children has increased steadily in recent years. Children dont seem childlike anymore. Children speak more like adults, dress more like adults and behave more like adults than they used to.
Whether this is good or bad is difficult to say, but it certainly is different. Childhood as it once was no longer exists, Why?
Human development is based not only on innate biological states, but also on patterns of access to social knowledge. Movement from one social rote to another usually involves learning the secrets of the new status. Children have always been taught adult secrets, but slowly and in stages: traditionally, we tell sixth graders things we keep hidden from fifth graders.
In the last 30 years, however, a secret-revelation machine has been installed in 98 percent of American homes. It is called television, Television passes information, and indiscriminately , to all viewers alike, be they children or adults. Unable to resist the temptation, many children turn their attention from printed texts to the less challenging, more vivid moving pictures.
Communication through print, as a matter of fact, allows for a great deal of control over the social information to which children have access. Reading and writing involve a complex code of symbols that must be memorized and practices. Children must read simple books before they can read complex materials.
31.According to the author, feeling depressed is
A.a sure sign of a psychological problem in a child.
B.something hardly to be expected in a young child.
C.an inevitable has of childrens mental development.
D.a mental scale present in all humans, including children.
正确答案:B
解析:问题问的是:哪项是作者对感觉抑郁的正确观点?第二段作者提到在他的记忆中,他和他的朋友在上中学之前从来没有感觉到什么是抑郁。因此B正确,很难想象抑郁发生在小孩身上。
32.Traditionally, a child is supposed to learn about the adult world
A.through contact with society.
B.gradually and under guidance.
C.naturally and by biological instinct.
D.through exposure to social information.
正确答案:B
解析:问题问的是:传统上,孩子应该怎样了解成人的世界?第五段结尾提到,传统的方法是要让孩子渐渐的,分阶段的了解成人的世界,后面还举例说,六年级要教给孩子的东西对五年级的孩子都要保密。因此B正确,即要在指导下循序渐进的了解。
33.The phenomenon that todays children seem adult like is attributed by the author to
A.the widespread influence of television.
B.the poor arrangement of teaching content.
C.the fast pace of human intellectual development.
D.the constantly rising standard of living.
正确答案:A
解析:问题问的是:作者认为现在的孩子更加成人化的原因是什么?倒数第二段提到了电视打破了传统的教育模式和年龄的界限,这也成为孩子过早接触到成人世界的主要原因。因此A正确,即电视的广泛影响。
34.Why is the author in favor of communication through print for children
A.It enables children to gain more social information.
B.It develops childrens interest in reading and writing.
C.It helps children to memorize and practice more.
D.It can control what children are to learn.
正确答案:D
解析:问题问的是:为什么作者更偏好于通过印刷品向孩子传播文化?最后一段第一句提到印刷品可以有效的控制孩子接触社会信息的渠道。因此D正确,即它能够控制孩子学习的内容。
35.What does the author think of the change in todays children
A.He feels amused by chair premature behavior.
B.He thinks it is a phenomenon worthy of note.
C.He considers it a positive development.
D.He seems to be upset about it.
正确答案:B
解析:问题问的是:作者对如今孩子的变化有何看法?纵观全文不难看出,作者对孩子的这种变化表示了自己的担忧,并认为这是一个值得关注的现象,因此B正确。AC表示乐观显然不符合文意,作者也没有对这一现象感到生气,因此D不正确。
体坛英语资讯:China enters knockout stage at Womens Basketball Asian Cup as group leader
美参议院将投票决定是否开始就取代奥巴马医保展开辩论
国际英语资讯:News Analysis: Frances participation - key to break Libyan political deadlock?
美文赏析:我们渴望与人交流,不仅仅是说话
塔利班宣布对喀布尔自杀式汽车炸弹袭击负责
体坛英语资讯:Li Haotong makes history for China at the Open Championships
主唱贝宁顿离世,林肯公园巡演全数取消!
中国人眼中的西方的茶
体坛英语资讯:Chinas Sun, Xu shine with gold at worlds, three world records shattered
国内英语资讯:China steps up efforts in public hospital reform
国内英语资讯:China, Thailand pledge to strengthen ties, cooperation
国内英语资讯:Chinese Premier meets former Greek PM
国内英语资讯:China, Russia pledge coordination on strategic security
震惊:巫师施法使鳄鱼奉还尸体(视频)
国内英语资讯:Philippine President Duterte vows for closer relations with China
国际英语资讯:West Bank, East Jerusalem clashes continue over Al-Aqsa mosque measures
国内英语资讯:China Exclusive: Fugitive Guo Wenguis lies exposed
体坛英语资讯:Beijing Guoan beat Shanghai Shenhua 2-1
体坛英语资讯:Yeray back at work despite ongoing cancer treatment
国际英语资讯:President Trump says Yellen, Cohn are contenders for next Fed Chair
国际英语资讯:White House Senior Advisor Kushner admits to four Russian meetings, denies collusion
斯里兰卡已有近300人死于登革热
体坛英语资讯:China earns 2nd straight victory at Womens Basketball Asian Cup
国际英语资讯:News Analysis: Erdogans visit fails to break Gulf impasse, but helps protect Turkeys own
贾斯汀·比伯宣布取消其他世界巡回演唱会
国内英语资讯:Vice premier urges more flood control efforts
国际英语资讯:Trump says transgender people should not serve in military
国际英语资讯:Iran warns to retaliate U.S. new sanctions
韩国70岁老奶奶走红YouTube 成超级网红
体坛英语资讯:Villar set to be suspended as Spanish football chief following arrest
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |