2009年中考英语真题分类汇编之--代词
1. College students are old enough to teach________.(09安顺市)
A. them B. their C. themselves D. they
答案:C
2. David talked with a friend of ________on the internet for a long time yesterday. (09安顺市)
A. he B. his C. him D. himself
答案:B
3. ---Do you know Alice?
---Yes. I know _______ very well. (09杭州市)
A. she B. herself C. her D. hers
答案:B
4. - ______ are you talking about?
-- Something about the A (H1N1) flu.(09杭州)
A. What B. Where C. Why D. How
答案:A
5.-Are the keys over there ______?
-No go and ask Anna. They may belong to her. (09南京市)
A. you B. your C. yours D. yourself
答案:C
6. Make sure you've got the tickets and guidebooks and ______before you leave. (09苏州市)
A. something B. anything C. everything D. nothing
答案:C
7. --Do you have anything important to say for yourself?
--________ except sorry. (09宁波市)
A. Something B. Nothing C. Anything D. Everything
答案:B
8.-Where is my pen? Have you seen ________?
-Oh, sorry. I have taken ________ by mistake. (09烟台市)
A. it; yours B. them; his C. it; mine D. them; hers
答案:A
9. - Look!What's ___________ in the sky?
- It looks like a kite. (09山西省)
A. this B. that C. those
答案:B
10. Mom and Dad are ______ movie lovers. They have many hobbies in common. (09山西省)
A. both B. either C. neither
答案:A
......
点击下载:http://files.eduu.com/down.php?id=226301
五部门联合发布《公民生态环境行为规范(试行)》
娱乐英语资讯:Harvey Weinstein indicted on charges of rape, criminal sex act in U.S.
世界无烟日:全球每年300万人因吸烟过早死亡
体坛英语资讯:Italy stuns China 3-1 in FIVB volleyball Nations League
外国人的昵称都好奇葩啊,雷死我了哈哈
研究发现:维生素片大多没啥用 吃错还会致病
让皮肤科医生告诉你,防晒霜究竟能防晒多长时间
体坛英语资讯:Silva: Brazil ready to atone for 2017 World Cup pain
体坛英语资讯:Los Angeles Clippers Gallinari to visit Vietnam
国内英语资讯:Track laying begins on Datong-Zhangjiakou high-speed railway line
体坛英语资讯:Dortmund sign Frankfurts Wolf
一周热词榜(5.26-6.1)
国内英语资讯:Media leaders of SCO member countries share insights on exchanges, cooperation
体坛英语资讯:Top seeds cruise into third round at Roland Garros
体坛英语资讯:Striker Hahn returns to Augsburg from Hamburg
国际英语资讯:Syria demands U.S. withdrawal from Tanf base ahead of deal in southern Syria
国内英语资讯:Xi, Kim exchange congratulations on 70th anniversary of diplomatic ties
国内英语资讯:Across China: Bumper harvest on a young farmers canvas
Sports Meeting 运动会
体坛英语资讯:Yao Ming: I take all the responsibility for Chinas performance in FIBA World Cup
肯德基要提供素食菜单?!这是认真的吗?
体坛英语资讯:Iran tops Philippines 95-75 to win Tokyo Olympic berth
为女犯请愿减刑,卡戴珊会见了总统川普
国际英语资讯:Iranian FM urges intl condemnation of U.S. withdrawal from nuclear deal
体坛英语资讯:Nadal leads 2-0 before rain spoils, Wawrinka crashes out from Roland Garros
国际英语资讯:Death toll rises to 104 amid protests across Iraq
朝鲜峰会前继续网络攻击行动
国内英语资讯:China Development Bank issues 20 bln USD of poverty relief loans
国内英语资讯:Chinese mainland, Hong Kong to enhance anti-graft cooperation
娱乐英语资讯:Chinese production of Shakespeares comedy on Shanghai stage