【小编寄语】查字典英语网小编给大家整理了中考英语词形变化专项练习,希望能给大家带来帮助!
1. 今天的报纸上有什么重要内容吗?
_______ _______ _______ important in _______ newspaper?
(答案:Is there anything; today's)
2. 这座山没有你想象得那么危险。
The mountain is ______ _______ than you think.
(答案:less dangerous)
3. 第九课在第九十页。
The ________ Lesson is on the________ page.
(答案:ninth; ninetieth )
4. 街道的两边有好几家儿童鞋店。
There are quite a few children's _____shops on ______ side of the street.
(答案:shoe; either)
5. 最近的医院离此地也有大约十公里远。
The _______hospital is about ten kilometers_________.
(答案:nearest; away)
6. 你的书和我的不一样。
Your book is ________ _________ mine.
(答案:different from)
7. 随着科学的发展,计算机将得到更广泛的应用。
______the development of science, computers will be used more _______.
(答案:With; widely)
8. 这是一场如此重要的球赛,我们不能不观看。
It's such an _____ match that we can't ______it.
(答案:important; miss)
上一篇: 中考英语固定搭配专项练习
下一篇: 中考必备:常见的短语搭配
新目标 Unit 12 Dont eat in class.period 1
新目标 unit 7 what does he look like? period 4
新目标 Unit 12 Dont eat in class period 2
新目标 unit 7 what does he look like(1)
新目标 unit 12 dont eat in class section A
UNIT 5 I’m watching TV
Unit 5 Whats the weather like today
新目标 Unit 7 How much are these pants
新目标 Unit 1 my mane is Gina
新目标 Unit 12 Dont eat in class period 2
Unit 8 Revision
新目标 Unit 12 section B
新目标 unit 8 when is your birthday
新目标 Unit 12 w2
新目标 unit 7 what does he look like
Unit 4 How do you get to school
新目标 Unit 12 Dont eat in class period 4
新目标 Unit 6 Do you like bananas 第四课时
Unit 19 Food and drink lesson 74
新目标unit 11 What do you think of game shows period 1
新目标 Unit 12 Dont eat in class! Section A
新目标 Unit 7 how much are these pants2
新目标 Unit 7 What does he look like2
Unit 5 Going shopping
新目标 Unit 8 When is your birthday? Period 2
新目标 Unit 9-12的重点词组和句型
新目标Unit 7 sectionAperiod2 what does he look like
新目标 Unit 7 what does he look like?Section A
新目标 Unit where did you go on vacation [下学期] (1)
新目标 Unit 7 How much are these pants.ppt