一、单项填空
1.______2010 Shanghai World Expo was______honor for all of the Asians.
A.The;theB./;an
C.The;an
D./;the
解析:考查特定语境中冠词用法。句意:2010年上海世博会是所有亚洲人的光荣。上海世博会是由普通名词构成的专有名词,故前加定冠词the;an honor表示“光荣的人或事”。
答案:C
2.The secret of success is to be ______ existence,to be always calm,and to let each wave of life wash us a little farther up the shore.
A.in hope of
B.in harmony with
C.in need of
D.in honor of
解析:考查介词短语辨析。be in harmony with意思是“与……协调一致”。句意:成功的秘诀就是和谐共处,始终保持平静,让生活中的每一个波折推动我们在成功的道路上走得更远。
答案:B
3.The small mountain village seems deserted,the only sign of life ______ some trees waving in the wind.
A.are
B.being
C.is
D.to be
解析:考查独立主格结构。此处是“名词+v.ing”构成的独立主格结构。此题易错选C项,如果选C项,则缺少并列连词。句意:那个小山村似乎无人居住,唯一的生命迹象就是一些树在风中摇晃。
答案:B
4.In my opinion,______matters is not one’s looks,but one’s inner thoughts.
A.that
B.it
C.what
D.this
解析:考查what引导的主语从句,what matters是主语从句,what在从句中作主语。句意:在我看来,关键不是一个人的长相,而是一个人的内心的想法。
答案:C
5.She started her QQ chatting last month,which made______quite interested in such communication.
A.herself
B.her
C.that
D.it
解析:考查物主代词。her代指主语she作made的宾语,quite interested in such communication作宾补。句意:她从上个月开始QQ聊天的,这使得她对这种交流方式很感兴趣。
答案:B
7.It’s quite impossible for all the people to get the jobs because ______of them are not fit for them.
A.none
B.all
C.not all
D.every one
解析:not与all连用,表示部分否定,表示“并非所有的……都……”,D项中every one与not连用也可表示部分否定,但谓语动词要用单数,故不对。句意:不可能所有的人都能得到这些工作,因为并非所有的人都适合这些工作。
答案:B
8.Only when taken according to the directions strictly ______ well.
A.the medicine will work
B.will the medicine work
C.the medicine works
D.the medicine work
解析:考查倒装句式。only修饰的状语部分放于句首时主句用部分倒装。
答案:B
9.Who would you rather ______ the watch?
A.have to repair
B.have repaired
C.get repaired
D.get to repair
解析:此处把would rather do和get sb.to do sth.两个结构结合在一起考查。句中的who作动词get的宾语。如果把who看作would rather的宾语,则would rather后的动词就要用虚拟语气,即过去的相应的时态。
答案:D
10.The mother saw her son arrived home from college,______ made her feel very happy.
A.and that
B.it
C.and which
D.this
解析:考查代词。and连接两个分句,表示递进关系;that指代前一句的内容,若选C项,应去掉and,单独用which引导非限制性定语从句。
答案:A
13.The life in my hometown is quite different from ______before.
A.that is was
B.what it was
C.which it was
D.when it was
解析:what引导的从句作介词from的宾语,并在从句中作表语,表示“从前的生活”。句意:我们家乡的生活与过去是大不相同了。
答案:B
14.—Is Tom playing football for the school?
—He ______.But he has given it up now.
A.is
B.was
C.has
D.had
解析:考查动词的时态。was表示Tom过去是一直为学校踢足球,但现在已经放弃了。
答案:B
15.In such an emergency case,everyone knows his responsibility,______?
A.do they
B.does he
C.don’t they
D.doesn’t he
解析:考查反意疑问句。不定代词everyone,anyone,someone,no one,everybody,anybody,somebody,nobody作主语时,其反意疑问句的代词多用they。
答案:C
二、完形填空
I grew up in Liverpool in a family with many business people around me.Thus I was always__1__to do business.When I began to__2__business ideas with friends at a younger age,they would shake their heads and say,“It won’t__3__”and I would answer,“Oh,yes it will.”
At twelve I started my first business with a local newsagent.I delivered newspapers door to door.It was all about building__4__.Beginning in November,I__5__that everyone in the neighborhood where I dropped papers knew who their paperboy was.The__6__was to receive a significant Christmas bonus to pay for a bike.
I was a headache to my mother and she found it__7__to deal with a child with all these wild thoughts.At fifteen,I__8__I didn’t like school and being a scholar was not the__9__to becoming successful.One particular autumn evening I__10__to my mum that I no longer wished to go to school.__11__I preferred to work on a business idea that I__12__would make me a million within the first year,enabling me to__13__Liverpool and move to London.So I dropped out of school.
However,I__14__and lost all my money.My business came to an end.I am very__15__that I not only have a strong and supportive family but also an intrinsic(固有的)__16__that always pushes me to overcome any difficulty that I’m faced with.There have been many__17__when I have lost money,relationships,or whole businesses,__18__I always had the thirst and hunger to move forward and meet the challenges head on.
I suppose that has been my motto(座右铭)throughout my life—always look at why something is__19__rather than thinking about reasons why I cannot achieve something.I__20__any person who wants to be an entrepreneur(企业家)to keep going and fight to achieve your goals.
作者认为,是自己对成功的渴望和对困难的态度促使自己走向了成功。
1.A.afraid
B.able
C.unsure
D.eager
解析:根据前句中with many business people around me可知,作者渴望做生意。
答案:D
2.A.write
B.share
C.test
D.prove
解析:根据后边的对话可知,作者和朋友们分享他的经商理念。
答案:B
3.A.happen
B.exist
C.work
D.hurt
解析:根据句中shake their head可知,朋友们不认可。
答案:C
4.A.relations
B.houses
C.changes
D.bridges
解析:根据后句中knew who their paperboy was可知,作者意在建立与人们的联系。
答案:A
5.A.ignored
B.warned
C.ensured
D.hoped
解析:根据句中knew who their paperboy was可知,作者保证每个人都知道他们的报童是谁。
答案:C
6.A.problem
B.interest
C.direction
D.aim
解析:根据句中to receive a significant Christmas bonus可知,这是作者的目的。
答案:D
7.A.useful
B.difficult
C.interesting
D.costly
解析:根据句中I was a headache to my mother可知,作者很难对付。
答案:B
8.A.expected
B.regretted
C.recalled
D.decided
解析:根据So I dropped out of school可知,作者做出了决定。
答案:D
9.A.attitude
B.limit
C.way
D.reaction
解析:根据句中I didn’ t like school可推断,作者认为做学术不是成功的方法。
答案:C
10.A.mentioned
B.seemed
C.pretended
D.afforded
解析:根据that后面的内容可知,作者向母亲提出,不想去上学了。
答案:A
11.A.Expectedly
B.Therefore
C.Similarly
D.Instead
解析:根据语境可知,作者不想上学了,而是想去做生意,故用instead。
答案:D
12.A.doubted
B.promised
C.believed
D.concerned
解析:作者既然打算做生意,肯定相信自己能挣很多钱。
答案:C
13.A.leave
B.remember
C.visit
D.pass
解析:根据句中move to London可知,作者离开了Liverpool。
答案:A
14.A.turned
B.failed
C.agreed
D.existed
解析:根据句中lost all my money可知,作者失败了。
答案:B
15.A.fortunate
B.hard
C.confused
D.disappointed
解析:根据句中have a strong and supportive family可知,作者是幸运的。
答案:A
16.A.event
B.action
C.conflict
D.drive
解析:根据句中pushes me to overcome any difficulty可知,这里指固有的驱动力。
答案:D
17.A.requirements
B.occasions
C.factors
D.surroundings
解析:根据句中when I have lost money,relationships,or whole businesses可知,这里指各种情况。
答案:B
18.A.or
B.because
C.but
D.so
解析:根据句中I always had the thirst and hunger可知,前后为转折关系,用but。
答案:C
19.A.discouraging
B.suitable
C.exciting
D.possible
解析:根据句中rather than后面的内容可知,作者总是考虑为什么可能把事情做成功。
答案:D
20.A.order
B.urge
C.allow
D.forbid
解析:根据句中keep going and fight to achieve your goals可知,作者督促想成为企业家的人这么做。
答案:B
三、阅读理解
With the costs of medical care rising out of control and an evergrowing shortage of doctors to treat an aging population,it pays to know about methods of prevention and treatment for orthopedic(整形外科的)problems that are lowcost and rely almost entirely on selfcare.As certain methods of alternative medicine are shown to have real value,some mainstream doctors who“think outside the box”have begun to use them into their practices.
One of them is Loren Fishman,a specialist working in New YorkPresbyterian/Columbia hospital.Some in the medical profession would consider Dr Fishman a renegade(叛徒),but to many of his patients he is a miracle worker who treats their various orthopedic disorders without the drugs,surgery or endless months of physical therapy that most doctors recommend.
Many years ago,I wrote about Dr Fishman’s nonsurgical treatment of the piriformis syndrome,terrible pain in the lower back or leg caused by a muscle spasm(痉挛)in the buttocks that traps the nerve.The condition is often misdiagnosed as a back problem,and patients frequently undergo surgery or longtime physical therapy without relief.
Dr Fishman developed a simple diagnostic technique for the piriformis syndrome and showed that an injection into the muscle to break up the spasm,sometimes followed by yoga exercises or brief physical therapy,relieves the pain in most cases.
Nowadays,yoga exercises form a centerpiece of his practice.Dr Fishman,a lifelong devotee of yoga who studied it for three years in India before going to medical school,uses various yoga positions to help prevent,treat,stop and often change conditions like shoulder and other bone injuries.I rarely devote this column to one doctor’s approach to treatment,and I’m not presenting his approach as a cureall,but I do think it has value.He has written several books that can be helpful if used in combination with proper medical diagnosis and guidance.
For many years,yoga teachers and enthusiasts have proved the benefits to the body of this ancient practice,but it is the rare physician who both supports it and documents its value in clinical tests.Dr Fishman has done both.
本文主要介绍了Dr Fishman使用瑜伽治疗骨科疾病的故事。
1.Doctors use other methods to treat orthopedic problems mainly because________.
A.those methods are especially effective
B.mainstream medicine doesn’t work well
C.they cost much less than usual treatments
D.the doctors don’t trust traditional medicine
解析:细节理解题。根据第一段With the costs of medical care rising out of control...are lowcost and rely almost entirely on selfcare可知,答案为C项。
答案:C
4.What does the author mainly want to tell us?
A.Yoga has replaced traditional medicine in treatments.
B.Dr Fishman uses yoga for dealing with orthopedic problems.
C.Alternative medicine plays a greater part in treating patients.
D.Dr Fishman has made great achievements in modern medicine.
解析:作者意图题。本文主要介绍了Dr Fishman使用瑜伽治疗骨科疾病的故事,故答案为B项。
答案:B
娱乐英语资讯:Longoria has some advice for Simpson
娱乐英语资讯:Jessica Albas words of wisdom for young girls in love
娱乐英语资讯:Julianne Moores valentine to charity
娱乐英语资讯:Jessica Alba: Im more afraid of breastfeeding than giving birth
娱乐英语资讯:Lohan recreates Monroe photo shoot
娱乐英语资讯:Salma Hayek and boyfriend named Hollywoods Richest Couple
娱乐英语资讯:Lohan to spend community service in a morgue
娱乐英语资讯:Allen no longer spokesmodel for Agent Provocateur
娱乐英语资讯:Christina Aguilera reveals baby son pics
娱乐英语资讯:Reese Witherspoon tops list of most-liked celebs
娱乐英语资讯:Kirsten Dunst turns fashion designer
娱乐英语资讯:Victoria Beckhams sweet surprise for husband David
娱乐英语资讯:Mira Nair to helm Hilary Swank starred Amelia
娱乐英语资讯:Pink and racer hubby Carey Hart split up
娱乐英语资讯:Uma Thurman may testify in stalker trial
娱乐英语资讯:David Beckham wears a naked Victoria across his chest
娱乐英语资讯:Anne Hathaway is the new ambassador for Lancome
娱乐英语资讯:Penelope Cruz is dating Javier Bardem
娱乐英语资讯:Britney Spears agreed to visit her kids
娱乐英语资讯:Kate Bosworth is the new face for Calvin Klein Jeans
娱乐英语资讯:Lindsay Lohan glams up for once
娱乐英语资讯:Katie Holmes shows off her signature old Hollywood glamour look
娱乐英语资讯:Hugh Grant lends support to cancer charity
娱乐英语资讯:Winemakers say Paris Hilton unfit for Prosecco
娱乐英语资讯:Gwen Stefani pregnant: reports
娱乐英语资讯:Publicist says Nicole Kidman is pregnant
娱乐英语资讯:Tom Cruise scared to star with Smith
娱乐英语资讯:Cruz sisters don fedoras for Mango ads
娱乐英语资讯:Simon Rex and Hilton leaving Villa Lounge after enjoying a drink
娱乐英语资讯:Paris Hilton: Britneys a great mother