必修三
Ⅰ.单词拼写
1.Neve judge a person only by his clothes and________(外貌).
答案:appearance
2.Jane always comes up with some________(新奇的)ideas at a meeting.
答案:novel
3.________(甜点)is sweet food served at the end of a meal.
答案:Dessert
4.The little boy can read and write more than 800 Chinese________(汉字).
答案:characters
5.The job is not tiring at all.On the________(相反的),it's very relaxing.
答案:contrary
6.By law, the youth under eighteen are not________(允许)to enter net bars.
答案:permitted
7.These children are very naughty, so you need________(耐心)to deal with them.
答案:patience
8.Good________(态度,举止)are a very important key to your social success.
答案:manners
9.You should________(寻求)advice from your lawyer on this matter.
答案:seek
10.Recent pressure at work may________(解释)for his strange behavior.
答案:account
.用括号中所给词的适当形式填空
1.To those more cautious persons, travelling in the desert might seem quite________.(adventure)
答案:adventurous
2.Mike used to swim in the river without his parents'________.(permit)
答案:permission
3.________,she could remember 200 English words.(believe)
答案:Unbelievably
4.Mark Twain, a wellknown________, was born in Florida and brought up in Hannibal.(novel)
答案:novelist
5.It is very important to teach their children how to deal with others' kindness and________.(rude)
答案:rudeness
6.By law, the youth under eighteen are not________to enter net bars.(permit)
答案:permitted
7.These children are very naughty, so you need________to deal with them.(patient)
答案:patience
8.Good________are a very important key to your social success.(manner)
答案:manners
In a food store,I heard a woman say her foot 完形填空答案
29首英文歌,帮你轻松提高雅思口语成绩
Friendship is one of the greatest pleasure that people can enjoy. 短文改错
A trip to London My family had dreamed of a trip to London for阅读理解答案
GRE填空小技巧之如何推断“未知”答案
Eye See You Vision is the art of seeing what is invisible to others.完形填空答案
2016年英语四级改革:听力样题
新SAT备考指南:这样备考助你冲高分
备战新SAT语法考试,你怎能不知逗号的正确使用方法
Love is a hot topic, but what is love Here is a story.完形填空答案