必修三
Ⅰ.单词拼写
1.Whether we will visit the old temple________(取决于)on the weather.
答案:depends
2.The government has taken immediate action to prevent SARS________(扩散).
答案:spreading
3.The police found out the________(存在)of poison in the dead woman's blood.
答案:presence
4.________(逐渐地)he developed his interest in playing chess.
答案:Gradually
5.With the________(引力)of the moon and the sun each day, tides(潮汐)roll in and roll away.
答案:pull
6.He managed to finish the race,________(不像)more than half of the competitors.
答案:unlike
7.His face wore a________(困惑的,迷惑的)expression.
答案:puzzled
8.Eating too many desserts can be________(有害的)to one's teeth.
答案:harmful
9.The plane________(坠毁,碰撞)into the mountain.
答案:crashed
10.According to the________(理论)of relativity(相对论),nothing can travel faster than light.
答案:theory
.用括号中所给词的适当形式填空
1.Playing computer games for a long time is very________to our health.(harm)
答案:harmful
2.Their untrue comments________hurt the feeling of Chinese people.(violence)
答案:violently
3.His answer to the question sounds________and we are all________a lot.(puzzle)
答案:puzzling;puzzled
4.As far as I am concerned, strong will, diligence, and devotion as well as perseverance are four________factors contributing to success.(fundament)
答案:fundamental
5.Few people underatand that the________of rare animals is closely related to our life. (exist)
答案:existance
6.Whether we will visit the old temple________on the weather.(dependence)
答案:depends
7.The government has taken immediate action to prevent SARS________.(spread)
答案:spreading
8.With the________of the moon and the sun each day, tides(潮汐)roll in and roll away. (pull)
答案:pull
新蕾快乐英语一下《Unit 4 My body lesson2》PPT课件包
新蕾快乐英语一下《Unit 2 food lesson2》PPT课件
2013深港版一上《Unit 3 My classroom》ppt课件1
新蕾快乐英语一下《Unit 5 Sports lesson2》PPT课件包
新蕾快乐英语一下《Unit 3 Drinks》PPT课件3
新世纪版英语一下《Unit 13 I Don’t Like Tigers》PPT课件2
新蕾快乐英语一下《Unit 1 Toys》PPT课件3
新蕾快乐英语一下《Unit 1 toys》PPT课件包
新蕾快乐英语一下《Unit 3 Drinks》PPT课件2
新蕾快乐英语一下《Unit 6 Happy Times》PPT课件包
深港版英语一下《Unit 6 Toys》ppt课件
新蕾快乐英语一下《Unit 5 Sports lesson1》PPT课件包
新世纪版英语一下《Unit 13 I Don’t Like Tigers》PPT课件
新世纪版英语一下《Unit 1 School again》PPT课件2
新世纪版英语一下《Unit 12 I like dogs》PPT课件2
新世纪版英语一下《Unit 3 Superkid》PPT课件
新蕾快乐英语一下《Unit 2 Food lesson1》PPT课件包
新蕾快乐英语一上《Unit 1 My family》flash课件
2013深港版一上《Unit 4 My school things》ppt课件
新蕾快乐英语一下《Unit 3 Drinks lesson2》PPT课件
新蕾快乐英语一下《Unit 6 Happy time lesson1》PPT课件包
新蕾快乐英语一下《Unit 4 My body lesson1》PPT课件包
新世纪版英语一下《Unit 1 School again》PPT课件
新世纪版英语一下《Unit 11 Goal》PPT课件
新蕾快乐英语一下《Unit 3 Drinks》PPT课件包
新蕾快乐英语一下《Unit 5 sports》PPT课件
新蕾快乐英语一下《Unit 1 Toys lesson1》PPT课件包
新蕾快乐英语一下《Unit 5 Sports》PPT课件包3
新蕾快乐英语一上《Unit 2 Fruit》ppt课件
深港版英语一下《Unit 9 Fantasy world》(Part A)ppt课件