必修三
Ⅰ.单词拼写
1.Did you hear the________(登机)call just now?Maybe the plane will take off.
答案:boarding
2.The house was________(包围)by high walls.
答案:surrounded
3.He________(管理)the company when his father was ill away.
答案:managed
4.They got married and________(定居)in New York.
答案:settled
5.They finished________(测量)that piece of land last week.
答案:measuring
6.We were most________(给……留下印象)with/by your efficiency.
答案:impressed
7.When you go on a trip, you'd better not carry too much________(行李).
答案:baggage
8.Fortunately, there was a hospital________(在附近)so the man was sent there immediately.
答案:nearby
9.He came around last week and we________(聊天)for a while.
答案:chatted
10.According to the________(传统) of this area, the bride's family organizes the wedding ceremony.
答案:tradition
Ⅱ.用括号中所给词的适当形式填空
1.I'm so________that you are willing to help me.(please)
答案:pleased
2.When he visited China, he gave me a remarkable________.(impress)
答案:impression
3.Health and wealth________together as twin brothers.(mix)
答案:are mixed
4.According to a survery,________more than 70% students in China are shortsighted.(slight)
答案:slightly
5.Spring festival, as a________celebration in China, has gone further to foreign countries.(tradition)
答案:traditional
6.They finished________that piece of land last week.(measure)
答案:measuring
7.We were most________with/by your efficiency.(impression)
答案:impressed
外研新标准版初中英语八年级上册单元测试-module1-6
人教新目标版英语八上《Unit 4 How do you get to school》word同步测试(一)
外研新标准版初中英语八年级上册单元测试-Module 2
新目标(Go for it)版初中英语八年级上册期末测试题-口语试题
人教新目标版英语八上《Unit 6 I’m more outgoing than my sisiter》word同步测试(一)
新目标(Go for it)版初中英语八年级上册期中测试题(一)
外研版英语八下《Module 2 Friendship》word同步测试
外研版英语八下《Module 1 Hobbies》word同步测试
人教新目标版英语八上《Unit 7 How do you make a banana milk shake》word同步测试
外研新标准版初中英语八年级上册单元测试-Module 9
人教新目标版英语八上《Unit 1 How often do you exercise》word同步测试
人教新目标版英语八上《Unit 8 How was your school trip》word同步测试
新目标(Go for it)版初中英语八年级下册单元测试-第2次月考
人教新目标版英语八上《Unit 4 How do you get to school》word同步测试
人教新目标版英语八上《Unit 3 What are you doing for vacation》word同步测试
外研新标准版初中英语八年级上册单元测试-Module 6
新目标(Go for it)版初中英语八年级下册期末测试题(二)
新目标(Go for it)版初中英语八年级下册期中测试题
新目标(Go for it)版初中英语八年级下册单元测试-Unit8
人教新目标版英语八上《Unit 1 How often do you exercise》word同步测试(二)
新目标(Go for it)版初中英语八年级下册期末测试题
新目标(Go for it)版初中英语八年级下册单元测试-第3次月考
人教新目标版英语八上《Unit 3 What are you doing for vacation》word同步测试(二)
外研新标准版初中英语八年级上册单元测试-Module 1
人教新目标版英语八上《Unit 4 How do you get to school》word同步测试(二)
外研新标准版初中英语八年级上册单元测试-Module 5
人教新目标版英语八上《Unit 1 How often do you exercise》word同步测试(三)
新目标(Go for it)版初中英语八年级上册单元测试-第1次月考
新目标(Go for it)版初中英语八年级上册期末测试题(一)
新目标(Go for it)版初中英语八年级下册期中测试题(二)