必修四
Ⅰ.单词拼写
1.The f______ of a cash-machine is to provide people with cash when the bank is shut.
答案:function
2.I am t______ grateful for all your help.
答案:truly
3.Please decide whether the following statements are true or f______.
答案:false
4.Her mother never shouts at her in a______.
答案:anger
5.Faced with danger,the mother h______ her child tightly.
答案:hugged
6.The two men have different f______ expressions.
答案:facial
7.He stood up and y______ after a whole day’s work.
答案:yawned
8.While staying in a five-star hotel,you will feel completely at e______.
答案:ease
Ⅱ.选词填空
be curious about,kiss sb.on the cheek,defend against,in association with,on the contrary,in general,at the crossroads,be likely to
1.__________,he is a good student,in my opinion.
答案:In general
2.Children__________always__________everything around them, so they ask lots of questions.
答案:are curious about
3.We should make the wise choice__________.
答案:at the crossroads
4.They__________come by air tonight,but I’m not sure.
答案:are likely to
5.It doesn’t seem ugly to me;________________,I think it’s rather beautiful.
答案:on the contrary
6.Mother always____________her daughter____________and says“Good night!”to her every night.
答案:kisses on the cheek
7.He joined the PLA to____________our country____________the enemy.
答案:defend against
8.To our surprise,he is____________a murder case.
答案:in association with
浙江省2016高考英语二轮复习 专题训练 阅读理解(10)
浙江省2016高考英语二轮复习 专题训练 阅读理解(2)
浙江省2016高考英语二轮复习 专题训练 阅读理解(27)
浙江省2016高考英语二轮复习 专题训练 阅读理解(8)
浙江省2016高考英语二轮复习 专题训练 阅读理解(13)
浙江省2016高考英语二轮复习 专题训练 信息匹配(97)
2017届福建省高考英语一轮考点复习课件:必修4 Unit2(新人教版)
2017届福建省高考英语一轮复习语法专题练:11 连词和状语从句(新人教版含解析)
2017届福建省高考英语一轮复习语法专题练:9 虚拟语气(新人教版含解析)
浙江省2016高考英语二轮复习 专题训练 信息匹配(88)
浙江省2016高考英语二轮复习 专题训练 阅读理解(4)
2017届福建省高考英语一轮考点复习课件:必修3 Unit5(新人教版)
浙江省2016高考英语二轮复习 专题训练 阅读理解(20)
浙江省2016高考英语二轮复习 专题训练 阅读理解(9)
浙江省2016高考英语二轮复习 专题训练 信息匹配(91)
浙江省2016高考英语二轮复习 专题训练 阅读理解(22)
福建省长泰一中2016届高三英语一轮课本复习人教版《Unit 3-4 》课件
浙江省2016高考英语二轮复习 专题训练 阅读理解(3)
浙江省2016高考英语二轮复习 专题训练 信息匹配(99)
浙江省2016高考英语二轮复习 专题训练 信息匹配(90)
浙江省2016高考英语二轮复习 专题训练 阅读理解(14)
浙江省2016高考英语二轮复习 专题训练 信息匹配(96)
浙江省2016高考英语二轮复习 专题训练 信息匹配(100)
2017届福建省高考英语一轮复习语法专题练:12 名词性从句(新人教版含解析)
2017届福建省高考英语一轮考点复习课件:必修4 Unit1(新人教版)
2017届福建省高考英语一轮考点复习课件:必修4 Unit3(新人教版)
浙江省2016高考英语二轮复习 专题训练 阅读理解(28)
浙江省2016高考英语二轮复习 专题训练 阅读理解(11)
福建省长泰一中2016届高三英语一轮课本复习人教版《UNIT 5-6 》课件
浙江省2016高考英语二轮复习 专题训练 阅读理解(24)