选修七
Ⅰ.单词拼写
1.These skirts are 100% ________(纯的)cotton.
答案:pure
2.Do you believe in ________(巫术)?
答案:magic
3.Tom often uses a ________(手电筒)in the dark.
答案:flashlight
4.He was really ________(意识到)of the problem.
答案:aware
5.He gave a ________(生动的)description of his life as a fighter pilot.
答案:vivid
6.Swimmers should be aware of strong ________(潮水).
答案:tides
7.Qingdao is a ________(海滨)city.
答案:seaside
8.These fish are found in ________(浅的)waters around the coast.
答案:shallow
9.As I was sorting out my ________(住所),I heard huge noise coming from the bay.
答案:accommodation
10.He lives on a
________(退休金).
答案:pension
.用括号内动词的正确形式填空
1.________(find)the book that I needed,I searched the whole room.
答案:To find
2.It is our duty________(help)the poor children come back to school.
答案:to help
3.The store is reported________(rob)during the Christmas holidays.
答案:to have been robbed
4.________(travel)to Iceland is his dream.
答案:Traveling/To travel
5.During the holidays,he returned home,________(bring)many gifts.
答案: bringing
6.He's going________(celebrate)winning the match.
答案:to celebrate
7.Please remain________(seat).I still have some other things to say.
答案:seated
8.In this company,workers get________(pay)by month.
答案:paid
9.We are going to get the wall________(paint)pink—my favorite color.
答案:painted
10.________(consider)how little time there is for him to finish the work,John really needs to get started.
答案:Considering
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(What Will Matter in Life)
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(Love and Time)
【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 11 B卷 Word版含解析
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(Fiancé)
【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 9 B卷 Word版含解析
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(Thank the Hand of Life)
【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 5 B卷 Word版含解析
【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 9 A卷 Word版含解析
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(The Boy and the Nail)
【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 1 A卷 Word版含解析
北京市2014高考英语一轮复习 练习手册(34)选修7 Unit 4 Sharing(含解析)新人教版
【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 6 A卷 Word版含解析
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(Gifts of the Magic)
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(You Are My Life)
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(The Real Courage)
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(Dad’s Gift)
【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 12 A卷 Word版含解析
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(Last Respects)
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(The Grace of Life)
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(How Rich Are We)
【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 3 A卷 Word版含解析
北京市2014高考英语一轮复习 练习手册(31)选修7 Unit 1 Living well(含解析)新人教版
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(It Is As You Will)
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(Mary’s Smile)
【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 7 B卷 Word版含解析
【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 8 A卷 Word版含解析
【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 2 A卷 Word版含解析
【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 5 A卷 Word版含解析
【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 8 B卷 Word版含解析
【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 4 A卷 Word版含解析