必修二
Ⅰ.单词拼写
1.It's clear that human beings are the biggest e________ of wildlife.
答案:enemies
2.She often s________ that her little son deal with some problems by himself.
答案:suggests
3.There are 24 time z________,each of which is one hour earlier or later than the next one.
答案:zones
4.Since graduation from university,he has a________ to quite a few companies for a job.
答案:applied
5.Ants,flies,butterflies and bees all belong to i________.
答案:insects
6.It's said that the Milu deer have been sent to the new ________(保护区) for animals.
答案:reserve
7.All the children like the storybook,for it ________(含有) a lot of colorful pictures.
答案:contains
8.The headmaster made a ________(有力的) speech before all the students.
答案:powerful
9.Her motherinlaw is a ________(凶恶的) old woman.
答案:fierce
10.________(最近),a big fight has happened between the two small countries.
答案:Recently
Ⅱ.完成句子
1.看到太阳从海上升起,我们一阵欢呼。
Seeing the sun ________ on the sea,we ________ a shout of joy.
答案:rising;raised
2.众所周知,吸烟影响健康。
As is known,smoking ________ health.
答案:affects
3.我在认识你之前,就早已认识了你的姐姐。
I knew your sister ________
________I knew you.
答案:long before
4.由于大火,数以千计的人失去家园。
________ ________ ________ ________ the fire,thousands of people lost their homes.
答案:As a result of
5.有五十个人受到了邀请,但一些人因为各种原因而没有出席。
________ ________ ________people invited was fifty,but ________ ________ ________ them were absent for different reasons.
答案:The number of;a number of
情人节如何花式秀恩爱 全球人民来支招
2017届高考英语第一轮单元知识点复习课件13
湖北省荆、荆、襄、宜四地七校考试联盟2017届高三2月联考英语试卷
高考英语书面表达必备(9)
2017届高考英语一轮复习方案精品课件:第5讲 Unit 5《Rhythm》(北师大版必修2)
高考英语北师大版一轮复习精品讲练Module7 Unit 19《 Language》学案
2017届高考英语一轮复习方案精品课件:第9讲 Unit 9《 Wheels》 (北师大版必修3)
2017届高考英语一轮复习方案精品课件:第8讲 Unit8《Adventure》(北师大版必修3)
2017届高考英语第一轮单元知识点复习课件10
高考英语语法知识点归纳总结:动词和短语动词