Ⅰ.词汇知识
1.severe a.not mixed with anything else
2.sunburnt
b.the fact that it is not there or does not exist
3.pure
c.making you feel unhappy and without hope for the future
4.absence
d.skin becoming red by being in the strong heat of the sun for too long
5.depressing e.to persuade someone not to do something
6.tiresomef.extremely or very difficult
7.discourage
g.an opportunity to do something special or enjoyable
8.privilege
h.boring or annoying;causing a lack of patience
答案: 1.f 2.d 3.a 4.b 5.c 6.h 7.e 8.g
Ⅱ.重点短语
1.discourage sb.________ doing sth.劝阻/阻止某人做某事
2.in case ________如果;假使
3.________ one’s own
独自地;独立地
4.come into ________
进入视线内,出现(被看到)
5.reply ________
回答;答复
6.break ________
撞碎;解体
7.come ________
想出;提供
8.________ charge of
负责,主管(表示主动);照料
答案:1.from 2.of 3.on 4.sight 5.to 6.up 7.up with 8.in
Ⅲ.必背句型
1.But when land ____________,the Endurance became trapped in the ice and began to break up.
但当人们看见陆地的时候,“耐力”号却被陷进冰块里,并开始解体
答案:came into sight
2.We ____________ you ____________ smoking except in specific areas.
除了在特定区域,我们劝你不要吸烟。
答案:discourage;from
3.Medical assistance is ____________ an emergency.
万一有紧急情况,我们随时可以得到医疗救助。
答案:available in case of
4.Sunrise and sunset come once every six months,and in the winter the total ____________ of daylight can be tiresome,and for some,____________.
每隔6个月日出和日落各一次,在冬季,整日没有阳光叫人感到无聊;对于一些人来说,令他们感到抑郁。
答案:absence;depressing
5.If you don’t,there’s a severe ________ that you’ll damage your eyesight or get badly sunburnt.
如果你不这样做的话,将会有很大的危险——你会损害到你的视力,或被严重地灼伤。
答案:risk
6.On 8th August,1914,27 men who had replied to an advertisement in The Times boarded a ship ______________________ the Antarctic.
1914年8月8日,响应《泰晤士报》上一则广告的27个人登上一艘船,向南极地区进发。
答案:leaving for
温馨提示:巩固学习效果,检验教学成果。请进入“课时训练2”,指导学生每课一练,成功提升成绩。
新人教版英语高二下Module 8《Unit 5 Meeting your ancestors》word同步测试
2013北师大版高二上Unit 13《People》word同步测试1
新人教版英语高二下Module 7《Unit 2 Robots》word同步测试
2013北师大版高二上Unit 13《People》word练习题
2013北师大版高二下Unit 20《New Frontiers》word单元测试
2013北师大版高二上Unit 13《People》word同步测试
2013北师大版高二下Unit23《Conflict》word能力提高Ⅱ
2013北师大版高二下Unit 22《Environmental Protection》word单元测试
2013北师大版高二下Unit 21《Human Biology》word单元测试
2013北师大版高二下Unit 24《Society》word能力提高Ⅱ
2013北师大版高二上Unit 17《Laughter》word同步测试1
2013北师大版高二上Unit 14《Careers》word同步测试
新人教版英语高二下Module 7《Unit 4 Sharing》word同步测试(一)
2013北师大版高二下Unit 24《Society》word单元测试1
新人教版英语高二下单元测试-Module 8月考
新人教版英语高二下Module 7《Unit 4 Sharing》word同步测试
新人教版英语高二下单元测试-module 7 Unit1-2
2013新人教版英语高二下期末测试3
2013北师大版英语高二上册期中测试1
2013北师大版高二上Unit 16《Stories》word同步测试
新人教版英语高二下Module 7《Unit 1 Living well》word同步测试(一)
新人教版英语高二下Module 8《Unit 5 Meeting your ancestors》word同步测试(一)
新人教版英语高二下Module 7《Unit 3 Under the sea》word同步测试
2013北师大版英语高二上册期末测试
2013北师大版高二下Unit 19《Language》word单元测试
新人教版英语高二下期中测试
新人教版英语高二下Module 7《Unit 1 Living well》word同步测试
2013新人教版英语高二下期末测试4
新人教版英语高二上Module 5《Unit 1 Great Scientists》word同步测试(一)
新人教版英语高二下单元测试-module 7 Unit3