Ⅰ.词汇知识
1.scenea.deliberately hurting people or animals
2.cruel
b.the place where an action or event,real or imaginary occurs
3.feed
c.to speak or utter(something)in a soft or hushed tone
4.serve
d.to provide(guests,customers,etc.)with food,drinks,etc.
5.whisper
e.to give food to;to provide food for
6.desperate
f. something given or received in return for a deed or service
7.seize
g.to take hold of quickly;grab
8.reward
h.give little hope of success;tired when everything else has failed
答案:1.b 2.a 3.e 4.d 5.c 6.h 7.g 8.f
Ⅱ.重点短语
1.be eager for________________
2.as if
________________
3.be used to(doing)sth.
________________
4.all the time
________________
5.pick out
________________
6.in astonishment
________________
7.in a...voice
________________
8.no sooner...than...
________________
9.throw one’s arms round sb.
________________
答案:1.渴望 2.好像,仿佛 3.习惯于 4.总是,一直
5.挑出,选出 6.吃惊地 7.用……声音(说),……声地
8.一……就…… 9.张开双臂拥抱
Ⅲ.必背句型
1.____________ had the boy spoken these words ________ the warden hit him on the head with the soup spoon.
孩子的话刚出口,大师傅就操起勺子狠狠地敲打他的脑袋。
答案:No sooner;than
2.When they had cleaned their bowls in this way, they would sit staring at the pot with ________ eyes, ____________ they wanted to eat it.
他们这样把碗刮干净后,就坐在那儿,眼巴巴地瞅着汤锅,似乎要把它也吞进肚里。
答案:eager;as if
3.The next morning a notice was ____________ on the door of the workhouse, offering a ________ to anybody who would employ Oliver Twist.
第二天早晨,大门外面贴出了一张告示,向愿意雇用奥立弗·特威斯特的人提供奖赏。
答案:put up;reward
4.The room in which the boys were ________ was a large stone hall, with a large pot at one end.
孩子们就餐的地方是一个宽敞的大石厅,一口锅放在大厅的一侧。
答案:fed
5.Then he ________ Oliver’s arms and held him, ________ he shouted for Mr Bumble.
然后他抓住奥立弗的两个胳膊不放,同时尖声高喊着本伯先生过去。
答案:seized;while
6.The bowls never ________________,as the boys cleaned them with their spoons,____________________every bit of soup.
粥碗从来用不着洗,孩子们会用汤匙把碗刮得明光锃亮,试图吃掉每一点粥。
答案:needed washing;trying to eat
温馨提示:巩固学习效果,检验教学成果。请进入“课时训练5”,指导学生每课一练,成功提升成绩。
2015秋牛津上海版英语九上Uint 1《Wise men in history》word单元复习学案
2015秋牛津深圳版英语九上Unit 7《The Adventures of Tom Sawyer》word教案1
2015秋牛津深圳版英语九上Unit 1《Wise men in history》word教案1
2015秋牛津深圳版英语九上Unit 8《Surprise》word教案3
2015秋牛津深圳版英语九上Unit 7《The Adventures of Tom Sawyer》word教案4
2015秋牛津深圳版英语九上Unit 6《Healthy diet》word教案4
牛津深圳版英语九年《Chapter 1 Body language》wrod重点知识讲解
2015秋牛津深圳版英语九上Unit 7《The Adventures of Tom Sawyer》word教案5
牛津沈阳版英语九上《Chapter 5 Memory》word重难点讲解
2015秋牛津深圳版英语九上Unit 4《Problems and advice》word教案3
2015秋牛津深圳版英语九上Unit 8《Surprise》word教案1
2015秋牛津深圳版英语九上Unit 3《Family life》word教案1
2015秋牛津深圳版英语九上Unit 3《Family life》word教案4
牛津沈阳版英语九上《Chapter 5 Memory》word教案
2015秋牛津深圳版英语九上Unit 8《Surprise》word教案4
2015秋牛津深圳版英语九上Unit 4《Problems and advice》word教案4
2015秋牛津深圳版英语九上Unit 7《The Adventures of Tom Sawyer》word教案3
2015秋牛津深圳版英语九上Unit 6《Healthy diet》word教案6
2015秋牛津深圳版英语九上Unit 2《Great minds》word教案4
2015秋牛津深圳版英语九上Unit 2《Great minds》word教案1
2015秋牛津深圳版英语九上Unit 2《Great minds》word教案2
2015秋牛津深圳版英语九上Unit 3《Family life》word教案6
2015秋牛津深圳版英语九上Unit 7《The Adventures of Tom Sawyer》word教案6
2015秋牛津深圳版英语九上Unit 1《Wise men in history》word教案3
2015秋牛津深圳版英语九上Unit 8《Surprise》word教案6
2015秋牛津深圳版英语九上Unit 8《Surprise》word教案5
牛津深圳版英语九年《Chapter 8 Two geniuses》wrod语法教学案例
2015秋牛津深圳版英语九上Unit 8《Surprise》word教案2
2015秋牛津深圳版英语九上Unit 4《Problems and advice》word教案1
牛津沈阳版英语九上《Chapter 6 Comic strips》word教案