24. The main difference between a nurse-manager and a head nurse is that the former _______.
A) is a member of the Medical Executive Committee of the hospital
B) has to arrange the work shifts of the units nurses
C) can make decisions concerning the medical treatment of a patient
D) has full responsibility in the administration of the units nurses
注:1.倒数第二段,former 前者指代 nurse-manager,反义 latter 后者
2.A选项为窜段选项,B与黑体部分矛盾。D选项对应划线部分。
Nursing at Beth Israel also involves a decentralized nursing administration; every floor, every unit is a self-contained organization. There are nurse-managers instead of head nurses; in addition to their medical duties they do all their own hiring and dismissing, employee advising, and they make salary recommendations. Each units nurses decide among themselves who will work what shifts and when.
25. The authors attitude towards the nursing system at Beth Israel hospital is _________.
A) negative B) neutral
C) critical D) positive
注:态度题,找直接评价,文章第一句话
在态度题中出现neutral的话,一定不会是答案。
Nursing at Beth Israel Hospital produces the best patient care possible. If we are to solve the nursing shortage , hospital administration and doctors everywhere would do well to follow Beth Israels example.
Questions 36 to 40 are based on the following passage:
36. Designers and big stores always make money ________.
A) by mercilessly exploiting women workers in the clothing industry
B) because they are capable of predicting new fashions
C) by constantly changing the fashions in womens clothing
D) because they attach great importance to quality in women s clothing
37. To the writer, the fact that women alter their old-fashioned dresses is seen as _________.
A) a waste of money B) a waste of time
C) an expression of taste D) an expression of creativity
38. The writer would be less critical if fashion designers placed more stress on the ________of clothing.
A) cost B) appearance
C) comfort D) suitability
39. According to the passage, which of the following statements is TRUE?
A) New fashions in clothing are created for the commercial exploitation of women.
B) The constant changes in womens clothing reflect their strength of character.
C) The fashion industry makes an important contribution to society.
D) Fashion designs should not be encouraged since they are only welcomed by women.
40. By saying the conclusions to be drawn are obvious , the writer means that _________.
A) womens inconstancy in their choice of clothing is often laughed at
B) women are better able to put up with discomfort
C) men are also exploited greatly by fashion designers
D) men are more reasonable in the matter of fashion
上一篇: 四级考试阅读备考笔记(32)
下一篇: 四级考试阅读备考笔记(38)
2017届高考英语一轮复习课时训练:Unit 7 The Sea
2016届高考英语二轮复习考点精炼:专题11 特殊句式
2016届高考英语二轮复习考点精炼:专题24 开放类与议论文
2016届高考英语二轮复习考点精炼:专题19 推理判断题
2016届高考英语二轮复习考点精炼:题型3 短文改错
2016届高考英语二轮复习考点精炼:专题1 名词与冠词
2017届高考英语一轮复习课时训练:Unit 22 Environmental Protection
2016届高考英语二轮复习考点精炼:专题8 非谓语动词
2017届高考英语一轮复习课时训练:Unit 19 Language
2017届高考英语一轮复习课时训练:Unit 9 Wheels
2017届高考英语一轮复习课时训练:Unit 23 Conflict
2017届高考英语一轮复习课时训练:Unit 1 Lifestyles
2016届高考英语二轮复习考点精炼:专题7 时态与语态
2016届高考英语二轮复习考点精炼:专题18 主旨归纳题
2017届高考英语一轮复习课时训练:Unit 10 Money
2016届高考英语二轮复习考点精炼:专题4 介词与连词
2016届高考英语二轮复习考点精炼:专题5 动词与动词短语
2016届高考英语二轮复习考点精炼:专题21 提纲类与应用文
2017届高考英语一轮复习课时训练:Unit 14 Careers
2016届高考英语二轮复习考点精炼:专题20 词义猜测题
2017届高考英语一轮复习课时训练:Unit 15 Learning
2017届高考英语一轮复习课时训练:Unit 4 Cyberspace
2016届高考英语二轮复习考点精炼:专题17 细节理解题
2016届高考英语二轮复习考点精炼:专题23 图画类与记叙文
2017届高考英语一轮复习课时训练:Unit 8 Adventure
2017届高考英语一轮复习课时训练:Unit 13 People
2017届高考英语一轮复习课时训练:Unit 21 Human Biology
2016届高考英语二轮复习考点精炼:专题6 情态动词与虚拟语气
2017届高考英语一轮复习课时训练:Unit 6 Design
2016届高考英语二轮复习考点精炼:专题12 情景交际