60. Shadowland in the last sentence refers to _________
A) the wonderland one often dreams about
B) the bright future that one is looking forward to
C) the state of uncertainty before ones final goal is reached
D) a world that exists only in ones imagination
注:出现在最后一句,但应从前一句中寻找答案。A、B和D项都是字面意思
56.The passage is meant to _________.
A) warn young people of the hardships that a successful writer has to experience
B) advise young people to give up their idea of becoming a professional writer
C) show young people it s unrealistic for a writer to pursue wealth and fame
D) encourage young people to pursue a writing career
注:1.主题题。二段首句是文章主题句,本文为文科文章,以态度为切入点。
2.B和C项都是片面负态度,而文章中作者持混合态度,故可以排除这两项
57. What can be concluded from the passage?
A) Genuine writers often find their work interesting and rewarding.
B) A writer s success depends on luck rather than on effort.
C) Famous writers usually live in poverty and isolation.
D) The chances for a writer to become successful are small.
注:推理题。第二段第二句的同义改写,定位方法:顺序原则
The reality is that writing is a lonely, private and poor-paying affair. For every writer kissed by fortune there are thousands more whose longing is never rewarded. When I left a 20-year career in the U.S. Coast Guard to become a freelance writer , I had no prospects at all: What I did have was a friend who found me my room in a New York apartment building. It didnt even matter that it was cold and had no bathroom. I immediately bought a used manual typewriter and felt like a genuine writer.
58. Why did the author begin to doubt himself after the first year of his writing career?
A) He wasn t able to produce a single book.
B) He hadnt seen a change for the better.
C) He wasn t able to have a rest for a whole year.
D) He found his dream would never come true.
注:第三段第一句的同义改写,D项中的never 为绝对语气词,故不选
After a year or so, however, I still hadnt gotten a break and began to doubt myself. It was so hard to sell a story that barely made enough to eat. But I knew I wanted to write. I had dreamed about it for years. I wasnt going to be one of those people who die wondering; what if? I would keep putting my dream to the test --- even though it meant living with uncertainty and fear of failure. This is the Shadowland of hope, and anyone with a dream must learn to live there.
Questions 66 to 70 are based on the following passage:
66. Psychologists are divided with regard to their attitudes toward _________.
A) the choice between spiritual encouragement and monetary rewards
B) the amount of monetary rewards for students creativity
C) the study of relationship between actions and their consequences
D) the effects of external rewards on students performance
67. What is the response of many educators to external rewards for their students?
A) They have no doubts about them.
B) They have doubts about them.
C) They approve of them.
D) They avoid talking about them.
上一篇: 六级考试阅读备考课堂笔记(47)
下一篇: 六级考试阅读备考课堂笔记(49)
体坛英语资讯:Scolari sacked as Chelsea manager
体坛英语资讯:Mallorca goalie Moya suffers injury setback
体坛英语资讯:Nadal muscles way onto list of all-time greats
体坛英语资讯:Celtics recover to sink Knicks at MSG
体坛英语资讯:British PM: Olympics a shot in the arm for economy
体坛英语资讯:Ray Allen to replace Nelson in NBA All-Star game
体坛英语资讯:2010 Games security to be friendly, cost less than 1 bln
体坛英语资讯:Jets Mangini among 3 head coaches sacked
体坛英语资讯:Serena Williams takes fourth Australian Open title
体坛英语资讯:Vonn glides to super-G gold in France
体坛英语资讯:England striker Dofoe to leave Portsmouth
体坛英语资讯:OGrady: Lance doesnt have a chance
体坛英语资讯:Barcelona clinches 10th successive Spanish Liga win
体坛英语资讯:Hurdler Liu well on road to recovery, says coach
体坛英语资讯:Spaniard Roma wins 13th stage on cars
体坛英语资讯:Hernanes elected best Brazilian soccer player of 2008
体坛英语资讯:It is no season of joy for sacked NBA coaches
体坛英语资讯:Nadal wins epic to reach Australian Open final
体坛英语资讯:Devils bounce back starring Clemmensen
体坛英语资讯:Steelers overcomes Cardinals for sixth Super Bowl title
体坛英语资讯:Real Madrid defeats Villarreal at 1-0
体坛英语资讯:Russia ensures 2-0 lead over China in Fed Cup quarterfinal
体坛英语资讯:Somalia stuns Tanzania 1-0 at CECAFA Challenge Cup
体坛英语资讯:Bibby hits a buzzer beater to ground Rockets
体坛英语资讯:Vancouver Winter Olympics budget adjusted, spending cut
体坛英语资讯:English clubs splash big on transfers
体坛英语资讯:Fred frustrates Brazilian teams by staying with Lyon
体坛英语资讯:Lakers make big statement in OT win over Celtics
体坛英语资讯:Real Madrid coach Ramos no need for more signings
国际英语资讯:Global Biz Insight: Retreat of globalization a pseudo concept