Before the mid 1860s, the impact of the railroads in the United States was limited, in the sense that the tracks ended at this Missouri River, approximately the center of the country. At the point the trains turned their freight, mail, and passengers over to steamboats, wagons, and stagecoaches. This meant that wagon freighting, stagecoaching, and steamboating did not come to an end when the first train appeared; rather they became supplements or feeders. Each new end of track became a center for animal drawn or waterborne transportation. The major effect of the railroad was to shorten the distance that had to be covered by the older, slower, and more costly means. Wagon freighters continued operating throughout the 1870s and 1880s and into the 1890s. Although over constantly shrinking routes, and coaches and wagons continued to crisscross the West wherever the rails had not yet been laid. The beginning of a major change was foreshadowed in the later 1860s, when the Union Pacific Railroad at last began to build westward from the Central Plains city of Omaha to meet the Central Pacific Railroad advancing eastward from California through the formidable barrier of the Sierra Nevada. Although President Abraham Lincoln signed the original Pacific Railroad bill in 1862 and a revised, financially much more generous version in 1864, little construction was completed until 1865 on the Central Pacific and 1866 on the Union Pacific. The primary reason was skepticism that a Railroad built through so challenging and thinly settled a stretch of desert, mountain, and semiarid plain could pay a profit. In the words of an economist, this was a case of premature enterprise, where not only the cost of construction but also the very high risk deterred private investment. In discussing the Pacific Railroad bill, the chair of the congressional committee bluntly stated that without government subsidy no one would undertake so unpromising a venture; yet it was a national necessity to link East and West together.
1. The author refers to the impact of railroads before the late 1860s as limited because ____
A. the track did not take the direct route from one city to the next
B. passengers and freight had to transfer to other modes of transportation to reach western destinations
C. passengers preferred stagecoaches
D. railroad travel was quite expensive
2. What can be inferred about coaches and wagon freighters as the railroad expanded?
A. They developed competing routes.
B. Their drivers refused to work for the railroads.
C. They began to specialize in private investment.
D. There were insufficient numbers of trained people to operate them.
3. Why does the author mention the Sierra Nevada in line 17?
A. To argue that a more direct route to the West could have been taken.
B. To identify a historically significant mountain range in the West.
C. To point out the location of a serious train accident.
D. To give an example of an obstacle faced by the central pacific.
4. The word subsidy in line 27 is closest in meaning to _____.
A. persuasion B. financing C. explanation D. penalty
答案解析
1. B)根据文章前五句可知,在十九世纪六十年代晚期前铁路在美国的影响是有限的limited,当时铁路只从美国东部修到了美国中部,运到美国西部地区的货物只有在铁路的尽头endoftrack改用其他的运输方式,比如:汽船、马车等,它们的运输效率可想而知。故选项B为正确答案。
2. D)这是一道推论题。可用排除法做此题。根据文章第六行至第七行rather they became supplements or feeders和第十行至第十三行Wagon freighters continued operating throughout the 1870s and 1880s and into the 1890s. Although over constantly shrinking routes, and coaches and wagons continued to crisscross the West wherever the rails had not yet been laid.可知随着铁路线的不断延伸,马车货运的路线日益减少,虽然马车货运经营者们继续在西部发展货运线路,但是它们只是铁路运输的补充。因此选项A他们发展了有竞争性的线路可以排除。而选项B、C文中根本没有提及。故只有选项D为正确答案
3. D)根据the Sierra Nevada所在句可知作者提到它是因为它是修建横跨东西铁路的一个巨大的障碍,故D为正确答案。
4. B)Subsidy意为补助金,津贴,与financing意义相符。
上一篇: 英语专业四级阅读长难句精炼(2)
下一篇: 英语专业四级阅读长难句精炼(6)
国际英语资讯:Russia, Cuba to further ease mutual visa regime
国际英语资讯:Sri Lankas ousted PMs party to challenge dissolution of parliament in court
国内英语资讯:Spotlight: China, Singapore explore more potentials for BRI cooperation
体坛英语资讯:Lin Dan falters, China high flying in womens singles at BWF French Open
国际英语资讯:News Analysis: British PM enlists business leaders to back her Brexit deal
国际英语资讯:Spotlight: Netanyahu struggles to break through early election clamor after Israel-Gaza flar
BBC评出100部最佳外语电影,13部华语片入围,你看过几部?
国际英语资讯:Merkel clarifies her refugee policy in German city of Chemnitz
国际英语资讯:Feature: Young people give their voices at APEC
国际英语资讯:Hungarian govt to submit enquiries to EU and UN on anonymous migrant bank cards
Take the Responsibility 承担责任
体坛英语资讯:Germanys Lucas Carstensen wins 2nd stage of Tour of Hainan
腾讯基金会将投10亿启动资金资助'科学探索奖'
可口可乐圣诞卡车遭抵制!原因你绝对猜不到
聊聊身边小事 口语聊天不冷场
国际英语资讯:NYCs legendary Christmas show goes high-tech in new season
为什么爱总是被辜负?
体坛英语资讯:Serbia claim title in historic Volleyball World Championship, China finish 3rd
国内英语资讯:Xi meets leaders of Pacific island nations to further BRI cooperation
国际英语资讯:1st training seminar held for teachers of Chinese in Romania
国内英语资讯:Chinese vice president meets Henry Kissinger
国际英语资讯:Traditional Chinese medicine needs more publicity: DPI Representative
国内英语资讯:Spotlight: Arab countries, China join hands to boost cooperation in renewable energy
只要身边有爱,生活就有希望
2018年是“有毒的”!《牛津词典》年度词汇出炉
体坛英语资讯:Ghana to host 2023 All-Africa Games
国际英语资讯:Cameroon, Saudi Arabia to begin security cooperation
国内英语资讯:China cuts retail fuel prices
姐弟间的温暖瞬间,单纯而美好
国内英语资讯:China, Pacific island countries lift ties to comprehensive strategic partnership