Tuesday, November 27, 2014
1. Three points in the coordinate system were given , n and all lie on the same line
Col A: k
Col B: 2
Ans: C
2. A company sold a product for x dollars in 1990. The price of the product would increase by 2.5% every year. Which of the following expressions could be used to calculate the price of the product in the year 2000?
A. x ^10
B. x ^10
C. x ^ 10
D. x ^10
E. x ^ 10
Ans: D
3.There is a circular water fountain of Diameter 12m. The wall of the tank has a width of 2m. If the thickness of the fountain is 0.06m, what is the volume of the concrete used in constructing the tank? On a street, there are four houses which are to be painted. There is a choice of three colors, and one house will be painted with a single color. In how many ways can the houses be painted?
A. 4
B. 24
C. 64
D. 81
E. 128
Ans: D
4. 3,1,4,2,3,1,4,2...... is a series in which 3,1,4,2 are repeated for every 4 terms then what is the product of the 67th,68th term?
A. 2
B. 4
C. 6
D. 8
E. 3
Ans: C
5. n and k are positive numbers
col a: ^2
colb: ^2
Ans: D
6. A+B=1 and M+T=2
A and M are positive and B and T are negative
Cola :A^2 + B^2
Col b: M^2 + N^2
Ans: D
7.The number of numbers that can be formed by the digits 1,2,3,4,3,2,1. the odd digits are at odd places is given by
A) 430
B) 215
C) 93
D) 36
E) 18
Ans: E
8. The number of numbers that can be formed by the digits 1,2,3,4,3,2,1. the odd digits are at odd places is given by
A) 430
B) 215
C) 93
D) 36
E) 18
Ans: E
9. Given a semicircle with radius 2 and its area is 2pie. Find the perimeter of the semicircle.
Ans: 4+2pie
10. Two lines 3x-5y=10 and 2x-10y=-3 were given and the point of intersection of these lines lies in which quadrant?
Ans: IVth quadrant
11. Given x ,10-x, 2x+3 are three numbers. If mean of these 3 numbers is 24. Find median.
12. If mode of a group of numbers is 78 then what is the range of the numbers.
Ans: D
13. If x is not equal to 0.
Col a : ^2
Col b : x^2 +y^2
Ans: D
14. Given a cylinder having volume V. There is one more cylinder that had radius and height both twice of that of the given cylinder, so what is the volume of 2nd cylinder in terms of V?
Ans : 8V
15. /2=xy then,
col A: x
col B: y
Ans: D
16. There are 37 employees in a company X. The month of july has more number of birthdays than any other month in the year.
Col A: Number of Birthdays in July
Col B: 3
Ans: A
17. {} / {} = this type of question was given .
18. In a triangle the three angles are given as X,X,Y. and the avg of two angles is 65, then what is the possible value of Y in the below options?
A. 60
B. 65
C. 70
D. 75
E. 80
Ans: E
19. x is an integer such that x 3
Col a: number of even factors of 2x
Col b: number of odd factors of 3x
Ans: D
20. A set contains following no.s a1,a2,a3.........a100
An= /n)+1) for n odd integer
An= -An-1 for n even integer
Find its range...
21. lj+2l3 and ^2=16
coll a:jk
col b:15
Ans: B
22. A price of product x is increased by p% to give new price y and then price of y is reduced by r% to give original price.
Col A: p
Col B: r
Ans: A
23. Three cuboids R, S and T were given
Sides of R x, y, z
Sides of S x+10, y, z
Sides of T x, y, z+10
Col A: volume of s minus volume of R
Col B: volume of T minus volume of R
Ans: D
24. Johns salary for a particular month is given by the equation: 1520 + 0.15x where x is the amount obtained from the sales made by John. In July 2000, John got $300 more than June 2000. By how much did Johns sales increase in July 2000 as compared to June 2000?
Ans : $2000
25. A company has 54 employees. There are more birthdays on Wednesdays then on any other day of the week.
Col A: minimum no. of birthdays on Wednesdays
Col B: 8
Ans: A
上一篇: GRE数学部分读不懂题怎么办
2014秋冀教版英语五上《Lesson 9 The U.S》ppt课件1
2014秋冀教版英语五上《Lesson 9 The U.S》ppt课件2
2016春冀教版(三起)五下Lesson 17《Danny’s Email》ppt课件1
2014秋冀教版英语五上《Unit 2 My Country and English-speaking Countries》单词听力
2014秋冀教版英语五上《Lesson 9 The U.S》ppt课件5
2016春冀教版(三起)五下Lesson 18《Little Zeke Sends an Email》ppt课件2
2016春冀教版(三起)五下Lesson 20《Jenny Gogs Home》ppt课件1
2016春冀教版(三起)五下Lesson 20《Jenny Gogs Home》ppt课件2
2016春冀教版(三起)五下Lesson 1《I am excited》ppt课件4
2016春冀教版(三起)五下Lesson 1《I am excited》ppt课件3
2014秋冀教版英语五上《Unit 2 Again, Please》单词听力
2014秋冀教版英语五上《Lesson 6 Middy’s Family》mp3课文听力
2016春冀教版(三起)五下Lesson 19《LiMing Comes Home》ppt课件1
2014秋冀教版英语五上《Unit 1 Again, Please》单词听力
2014秋冀教版英语五上《Lesson 9 The U.S》mp3课文听力
2014秋冀教版英语五上《Lesson 5 Who is hungry》ppt课件
2016春冀教版(三起)五下Lesson 19《LiMing Comes Home》ppt课件2
2014秋冀教版英语五上《Unit 3 Again, Please》单词听力
2014秋冀教版英语五上《Lesson 7 China》ppt课件2
2014秋冀教版英语五上《Lesson 9 The U.S》ppt课件6
2014秋冀教版英语五上《Lesson 6 Middy’s Family 》ppt课件
2014秋冀教版英语五上《Unit 1 My Family》单词听力
2016春冀教版(三起)五下Lesson 17《Danny’s Email》ppt课件2
2016春冀教版(三起)五下Lesson 16《An Email is fast》ppt课件3
2016春冀教版(三起)五下Lesson 1《I am excited》ppt课件5
2016春冀教版(三起)五下Lesson 21《Look at the photos》ppt课件2
2016春冀教版(三起)五下Lesson 22《Gifts for Everyone》ppt课件2
2014秋冀教版英语五上《Lesson 5 Having Fun Together》ppt课件2
2016春冀教版(三起)五下Lesson 18《Little Zeke Sends an Email》ppt课件1
2014秋冀教版英语五上《Lesson 7 China》mp3课文听力