考生如果觉得复习gre数学考试比较难不妨从这些题目练习开始,每篇都是按照分类给大家列举了一些典型题目,本篇主要是针对gre数学考试算术方面的典型题目及答案。下面是11-20题。
11. Of the following, which is most nearly equal to 2/3?
A.3/4
B.5/6
C.7/9
D.11/15
E.15/21
答案:E
12. One month Mary used 1/6 of her monthly salary for a car payment and 1/4 more than the car payment for rent. What fraction of her monthly salary did Mary use that month for the car payment and rent combined?
A.5/24
B.3/8
C.5/12
D.1/2
E.7/12
答案:B
13.For which of the following pairs of integers is the least common multiple of the integers minus their greatest common divisor the greatest?
A.3,12
B.5,6
C.10,20
D.11,12
E.15,30
答案:D
14. X percent of 24 is 12
x
50
答案:C
15.When x+2 is divided by 5 the remainder is 3
The remainder when x is divided by 5
2
答案:B
16.In a list of numbers, the first number is 3, the second is 4, and each subsequent number is the sum of all the preceding numbers in the list. If the 20th number in the list is x, what is the 25th number in the list?
A.7x
B.16x
C.32x
D.35x
E.161x
答案:C
17.Which of the following numbers is both a factor of 48 and a multiple of 6?
A.2
B.8
C.12
D.16
E.18
答案:C
18.The least common denominator of 1/2,1/3,and1/4
15
答案:B
19.If r and s are positive integers, each greater than 1, and if 11=13, what is the least possible value of r+s?
A.2
B.11
C.22
D.24
E.26
答案:E
20.When integer n is divided by 9, the remainder is 2.
The remainder when n is divided by 3
2
答案:C
每到题目都是关于gre数学考试的典型题目,考生可以根据题目来复习知识点,这样更有针对性。
北师大版英语三下《Unit 12 lesson3》教学设计
北师大版英语三下《Unit 10 Lesson 4》教学设计
2016春北师大版(三起)三下Unit 10《Colors》word教案(6课时)
北师大版英语三下《Unit 11 lesson1-2》教学设计
北师大版英语三下 知识点
2016春北师大版(三起)三下Unit 11《I Can》word教案
北师大版(三起)六下《Unit 7 At the airport》word教案
北师大版英语三下《Unit 10 Lesson 6》教学设计
北师大版英语三下《Unit 10 Lesson 5》教学设计
2016春北师大版(三起)三下Unit 12《Review》word教案
北师大版(三起)六下《Unit 8 The concert》word教案1
北师大版英语三下《Unit 10 Lesson 3》教学设计
北师大版(三起)六下《Unit 11 Cooking with mocky》word教案
北师大版英语三下 知识总结
2016春北师大版(三起)三下Unit 7《Fruits》word教案
2016春北师大版(三起)六下Unit 8《Music》word教案
2016春北师大版(三起)四下Unit 10《Mocky’s store》word教案
北师大版(三起)六下《Unit 8 The concert》word教案
北师大版(三起)六上《unit 2 Mocky’s bad day》word教案
北师大版英语三下《Unit 7》教学设计
2016春北师大版(三起)三下Unit 9《Numbers》word教案
北师大版英语三下 全册教案 教学设计11
北师大版英语三下《Unit 12 lesson2》教学设计
2016春北师大版(三起)六下Unit 9《The Year 2050》word教案
北师大版英语三下《Unit 12 lesson4-5》教学设计
北师大版英语三下 全册教案(2012版) 教学设计12
北师大版英语三下《Unit 10 Lesson 1》教学设计2
北师大版英语三下 下册(单词表)填英文
北师大版(三起)四下《Unit 11 Green berries》word教案
北师大版英语三下《Unit 11 lesson3-4》教学设计