gre考试改革后,很多考生都觉得题难,如果觉得复习GRE数学考试比较难不妨从这些题目练习开始,每篇都是按照分类给大家列举了一些典型题目,本篇主要是针对gre数学考试算术方面的典型题目及答案。
31.The number of different prime factors of 48
The number of different prime factors of 72
答案:C
32.The number of different positive divisors of 12
The number of different positive divisors of 50
答案:C
33.The number that is as much greater than 63 as it is less than 101
84
答案:B
34. A K-number is a positive integer with the special property that 3 times its units digit is equal to 2 times its tensdigit.
The number of K-numbers between 10 and 99
答案:C
35.Of the following which is greatest?
A.1/2
B.7/15
C.49/100
D.126/250
E.1999/4000
答案:D
36.If n=pqr, where p,q, and r are three different positive prime numbers, how many different positive divisors does n have, including 1 and n?
A.3
B.5
C.6
D.7
E.8
答案:E
37.1113171923
A decrease of 1 in which of the factors above would result in the greatest decrease in the product?
A.11
B.13
C.17
D.19
E.23
答案:A
38.Which of the following numbers is not the sum of three consecutive odd integers?
A.15
B.75
C.123
D.297
E.313
答案:E
39.A dresser drawer contains 15 garments. If 40 percent of those garments are blouses, how many are not blouses?
A.6
B.8
C.9
D.10
E.12
答案:C
40.If a certain company purchased its computer terminals for a total of $540,400 and each of the terminals was purchased for $350, how many terminals did the company purchase?
A.1,624
B.1,544
C.1,434
D.1,384
E.1,264
答案:B
以上每道题目都是关于gre数学考试算术的典型题目,考生可以根据题目来复习知识点,这样更有针对性。
上一篇: 20道GRE数学难题复习
下一篇: GRE数学备考:与圆相关的15道练习题
2018春牛津深圳版七年级英语下册同步测试:Unit7答案
2018学年人教版七年级英语下册 Unit 7 达标测试题答案
2019-2020河北沧州十五中七年级下第一次月考英语试题
2018春牛津深圳版七年级英语下册同步测试:Unit7
2018春牛津深圳版七年级英语下册同步测试:Unit3答案
2018年人教新目标七年级英语第三单元测试答案
2019-2020河北晋州三中七年级下3月月考英语试题
2017-2018学年人教版七年级英语下册 Unit 1 达标测试题
2018春牛津深圳版七年级英语下册同步测试:Unit5 water答案
2017-2018学年七年级英语下册:Unit 6综合水平测试答案
2017-2018学年七年级英语下册:Unit 10综合水平测试答案()
2019-2020山西阳泉平定东关中学七年级下3月检测英语试题
2018春牛津深圳版七年级英语下册同步测试:Unit3
2018春牛津深圳版七年级英语下册同步测试:Unit2 答案()
2017-2018学年七年级英语下册:Unit 7综合水平测试答案
2018春牛津深圳版七年级英语下册同步测试:总复习
2019-2020河南镇平七年级下3月调研测试英语试题答案
2018春牛津深圳版七年级英语下册同步测试:Unit8答案
2018春牛津深圳版七年级英语下册同步测试:检测卷1答案
2018学年人教版七年级英语下册 Unit 7 达标测试题