新gre改革,很多考生都觉得难,如果觉得复习GRE数学考试比较难不妨从这些题目练习开始,每篇都是按照分类给大家列举了一些典型题目,本篇主要是针对GRE数学考试算术方面的典型题目及答案。下面是11-20题。
11. Of the following, which is most nearly equal to 2/3?
A.3/4
B.5/6
C.7/9
D.11/15
E.15/21
答案:E
12. One month Mary used 1/6 of her monthly salary for a car payment and 1/4 more than the car payment for rent. What fraction of her monthly salary did Mary use that month for the car payment and rent combined?
A.5/24
B.3/8
C.5/12
D.1/2
E.7/12
答案:B
13.For which of the following pairs of integers is the least common multiple of the integers minus their greatest common divisor the greatest?
A.3,12
B.5,6
C.10,20
D.11,12
E.15,30
答案:D
14. X percent of 24 is 12
x
50
答案:C
15.When x+2 is divided by 5 the remainder is 3
The remainder when x is divided by 5
2
答案:B
16.In a list of numbers, the first number is 3, the second is 4, and each subsequent number is the sum of all the preceding numbers in the list. If the 20th number in the list is x, what is the 25th number in the list?
A.7x
B.16x
C.32x
D.35x
E.161x
答案:C
17.Which of the following numbers is both a factor of 48 and a multiple of 6?
A.2
B.8
C.12
D.16
E.18
答案:C
18.The least common denominator of 1/2,1/3,and1/4
15
答案:B
19.If r and s are positive integers, each greater than 1, and if 11=13, what is the least possible value of r+s?
A.2
B.11
C.22
D.24
E.26
答案:E
20.When integer n is divided by 9, the remainder is 2.
The remainder when n is divided by 3
2
答案:C
每道题目都是关于gre数学考试的典型题目,考生可以根据题目来复习知识点,这样更有针对性。
上一篇: GRE数学:数据解释题重点试题(二)
下一篇: 新GRE数学复习要点:交集和并集
2018春牛津深圳版七年级英语下册同步测试:Unit5 water
2017-2018学年人教版七年级英语下册 Unit 1 达标测试题答案
2018春牛津深圳版七年级英语下册同步测试:Unit2 ()
2019广州南沙七第二学期英语期末卷
2019-2020山西阳泉平定东关中学七年级下3月检测英语试题答案
2019-2020陕西凤翔竞存中学七年级下3月月考英语试题
2018春牛津深圳版七年级英语下册同步测试:Unit7答案
2018春牛津深圳版七年级英语下册同步测试:Unit5 water答案
2019-2020河北沧州十五中七年级下第一次月考英语试题答案
2019-2020河北晋州三中七年级下3月月考英语试题