Christmas Gift
It was at least, two months before Christmas when nine- year- old Almie Rose told her father and me that she wanted a new bicycle. As Christmas drew nearer, her desire for a bicycle seemed to fade, of so we thought. We purchased the latest rage, Baby- Sisters Club dolls, and a doll house. Then, much to our surprise, on December 23nd, she said that she really wanted a bike more than anything else.
It was just too late, what with all the details of preparing Christmas dinner and buying last-minute gifts, to take the time to select the fight bike for our little girl. So, here we were Christmas Eve around 9:00 p. m. with Almie Rose and her six- year- old brother, Dylan, nestled snug in their beds. We could now think only of the bicycle, the guilt, and being parents who would disappoint their child.
What if I make a little bicycle out of clay and write a note that she could trade the clay model in for a real bike? her dad asked. The theory being that since this is a high- ticket item and she is such a big girl, it would be much better for her to pick it out. So he spent the next four hours painstakingly working with clay to create a miniature bike.
On Christmas morning, we were excited for Almie Rose to open the little heart- shaped package with the beautiful red and white clay bike and the note. Finally, she opened it and read the note aloud.
Does this mean that I trade in this bike that Daddy made me for a real one? Beaming, I said, Yes.
Almie Rose had tears in her eyes when she replied, I could never trade in this beautiful bike that Daddy made me. Id rather keep this than get a real bike.
At that moment, we would have moved heaven and earth to buy her every bicycle on the planet!
1.For Christmas, Almie Rose want a
A.doll
B.bike
C.flower
D.house
正确答案:B
解析:问题问的是:Almie Rose 希望圣诞节收到什么?从第一段It was at least two months before Christmas when nine-year-old Almie Rose told her father and me that she wanted a new bicycle.可知艾尔米想要一辆自行车做圣诞礼物
2.Almies parents bought her
A.A new bike
B.A doll house
C.Baby-Sisters Club dolls
D.Baby-Sisters Club dolls and a doll house
正确答案:D
解析:问题问的是:Almie的父母给她买了什么?从第一段第二句We purchased the latest rage,Baby-Sisters Club dolls,and a dollhouse.可知艾尔米的父母买了玩具给女儿做礼物
3.How did the parents satisfy their daughter
A.They didnt do anything
B.They bought a new bicycle for her
C.They made a clay bike for her
D.They persuaded her to receive the present they had bought
正确答案:C
解析:问题问的是:她的父母如何令Almie满意?见文章第三段So he spent the next four hours painstakingly working with clay to create a miniature bike.为了满足女儿的心愿,父母决定为她做一辆陶制车
4.Whats Almies reaction to the present
A.She refused to take it
B.She received it though she didnt like it
C.She was fond of it and moved by her parents
D.She was not fond of it and felt unhappy
正确答案:C
解析:问题问的是:Almie对礼物有怎样的反应?从倒数第二段 Almie Rose had tears in her eyesIcould never trade in this beautiful bike that Daddy made me.Id rather keep this than get a real bike. 可知艾尔米面对礼物时,感动地流下了眼泪,并说自己不会用这辆陶制自行车去交换真的车
5.What does the last paragraph imply
A.We would buy her a bike after we die
B.We would never buy her a bike
C.We wanted to buy her a bike if we go to heaven
D.Wed like to comb the whole world to buy her a bike that she likes
正确答案:D
解析:问题问的是:最后一段是什么意思?文章中最后一句话 we would have moved heaven and earth to buy her every bicycle on the planet的意思为我们当时恨不得走遍天涯海角,为她买辆称心的自行车
国内英语资讯:China, ASEAN agree to build higher level of strategic partnership
体坛英语资讯:Czech Spotakova lifts second javelin throw world title (update)
国内英语资讯:China urges S. Korea to make efforts to revamp relationship
体坛英语资讯:Thiam claims womens heptathlon world title after Olympic victory
体坛英语资讯:Real Madrid wins UEFA Super Cup in Macedonia
国际英语资讯:Young versus old, new divide in Brexit Britain
体坛英语资讯:World record holder Lavillenie happy after taking mens pole vault bronze
国际英语资讯:News Analysis: Frosty U.S.-Russia relations about to get even colder
体坛英语资讯:Dutch soccer women honored in Utrecht for winning Euro title
国际英语资讯:U.S. federal court rules in favor of Chinese businesswoman beaten by border agent in 2004
体坛英语资讯:Olympic champion Kipyegon wins womens 1500m title at athletics worlds (updated)
体坛英语资讯:LA residents concerned over city councils decision on 2028 Olympics
国内英语资讯:77 telecom fraud suspects returned to China from Fiji
国际英语资讯:Sisi reiterates need for Qatar to respond to Arab quartets concerns
国际英语资讯:Poverty, illiteracy responsible for security challenges in N Nigeria: governor
国际英语资讯:Syria urges UN to dissolve U.S.-led coalition over crimes against civilians
国际英语资讯:Seeking de-escalation of tensions with U.S. a foreign policy priority: Iranian FM
国内英语资讯:China to expand cooperation with Malaysia, Australia: FM
国际英语资讯:Indian army says five militants killed on Kashmir LoC
体坛英语资讯:Gong wins Chinas first gold medal, surprise victories for Warholm and Francis
国际英语资讯:UN chief urges Venezuelans to ease tensions, engage in negotiations
国际英语资讯:Venezuelas constituent assembly names interim prosecutor general
体坛英语资讯:Olympic champion Kipruto claims 3000m steeplechase title at worlds
国际英语资讯:Italy asks UN to help curb Central Med migration route through Libya
Delay、postpone 和 put off 的区别
体坛英语资讯:Bowie adds 100m title to Olympic silver, Chinas Lyu sets javelin throw Asian record
国际英语资讯:China continues to see slowdown in luxury goods spending: report
Echo chamber 回声室效应
国际英语资讯:Spotlight: Chinese Americans divided on Trumps new immigration bill
The dark ages?